Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραφε επισήμως στη Γιουβέντους, προκαλώντας… σεισμό με την αποχώρηση του από τη Ρεαλ Μαδρίτης έπειτα από μια δεκαετία, οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομοσπονδίας βόλεϊ σκαρφίστηκαν μια πρόκληση για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Το «challenge» αυτό θα είναι ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ιταλό αστέρα του βόλεϊ, Ιβάν Ζάιτσεφ και θα...

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραφε επισήμως στη Γιουβέντους, προκαλώντας… σεισμό με την αποχώρηση του από τη Ρεαλ Μαδρίτης έπειτα από μια δεκαετία, οι υπεύθυνοι της ιταλικής ομοσπονδίας βόλεϊ σκαρφίστηκαν μια πρόκληση για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Το «challenge» αυτό θα είναι ανάμεσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Ιταλό αστέρα του βόλεϊ, Ιβάν Ζάιτσεφ και θα έχει να κάνει με το ποιος από τους δύο χτυπάει τη μπάλα πιο δυνατά.

Μέχρι τώρα βέβαια από την πλευρά του Ρονάλντο δεν έχει υπάρξει απάντηση, αλλά ο Ζάιτσεφ από την άλλη με χαρά δέχεται την πρόκληση που του έβαλε η ομοσπονδία και μάλιστα «ανέβασε» ένα χιουμοριστικό σχόλιο στο λογαριασμό του στο facebook  λέγοντας :

«Λοιπόν… είμαι μέσα, αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναρωτιέται ποιος είναι αυτός ο Ζάιτσεφ. Έλα Κριστιάνο, μη ψάχνεις δικαιολογίες να κάνεις πίσω, ας ξεκινήσουμε τη πρόκληση».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο