Οι «νερατζούρι» έχουν καταθέσει πρόταση για τον άσο της Τότεναμ

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Μούσα Ντεμπελέ από την Τότεναμ, με τον Βέλγο να έχει δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις για την νέα σεζόν. Η μία είναι καθαρά οικονομικού ενδιαφέροντος και προέρχεται από την Κίνα, όπου σύλλογος του προσφέρει τρελά εκατομμύρια για να πάει, ενώ από την άλλη υπάρχει η προσφορά της Ίντερ.

Εκεί θα παίζει φέτος και ο συμπατριώτης του, Ρατζά Ναϊνγκολάν, με τους «νερατζούρι» να έχουν κάνει μια πολύ δυναμική μεταγραφική σεζόν και το πρότζεκτ να δείχνει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ο ίδιος ο Ναϊνγκολάν μάλιστα είναι αυτός που προσπαθεί να «ψήσει» τον Ντεμπελέ να πάει στην Ιταλία.

Η ομάδα του Μιλάνου επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της για τον παίκτη, με τον Ντεμπελέ να έχει τονίσει πως θα αποφασίσει αμέσως μετά το Μουντιάλ. Το μόνο πρόβλημα γι’ αυτόν είναι πως η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα λήγει στις 13 Ιουλίου, πράγμα που σημαίνει πως αν αποκλείσει την Βραζιλία και περάσει στην τετράδα το Βέλγιο, θα έχει ακόμη υποχρεώσεις με την εθνική.

Αυτό ίσως λειτουργήσει θετικά για την Ίντερ που θέλει να τον κάνει δικό της, εκτός και αν τις επόμενες ημέρες ο Βέλγος αποφασίσει να ανακοινώσει ότι πάει στην Κίνα.