×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιουβέντους-Ντε Λιχτ: 70 ακατέβατα θέλει ο Άγιαξ


Sportime Team

Γιουβέντους-Ντε Λιχτ: 70 ακατέβατα θέλει ο Άγιαξ


Γιουβέντους-Ντε Λιχτ: Ότι η Γιουβέντους θέλει τον Ματάις Ντε Λιχτ από τον Άγιαξ το έχει κάνει και επίσημα γνωστό με την πρόταση για την απόκτησή του.

Μέχρι τώρα όμως η περίπτωση δεν έχει προχωρήσει για τους Ιταλούς. Αυτό γιατί ο Άγιαξ είναι ξεκάθαρος στις απαιτήσεις του. Ζητάει 70 εκατομμύρια ευρώ και η Γιουβέντους δεν φτάνει σε αυτά τα λεφτά.

Από την άλλη όμως σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» οι Ιταλοί πρότειναν να δώσουν και παίκτη εκτός από τα χρήματα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει 50 εκατομμύριο ευρώ. Και από εκεί και πέρα και τον Μόιζε Κεν!

Παίκτη τον οποίο η «Γιούβε» κοστολογεί στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η απάντηση του Άγιαξ, αλλά από την άλλη δεν είναι και τόσο διατεθειμένοι οι Ολλανδοί να πέσουν οικονομικά.

Όσον αφορά τον ίδιο τον παίκτη, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα, τα έχει βρει σε όλα με τη Γιουβέντους. Παρόλα αυτά όμως έχει δώσει κανονικά το «παρών» στην έναρξη προετοιμασίας του Άγιαξ.

Δεν είναι περίπτωση Γκριεζμάν-Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Με τον παίκτη που έκανε γνωστό πως δεν θα πάει στις προπονήσεις.

Γιουβέντους-Ντε Λιχτ ναι μεν τα έχουν βρει μεταξύ τους, αλλά ο ποδοσφαιριστής προπονείται κανονικά με την τωρινή του ομάδα, τον Άγιαξ.

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras