×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιουβέντους – Ρόμα: Τα βρήκαν για Ιγκουαΐν


    Sportime Team

Γιουβέντους – Ρόμα: Τα βρήκαν για Ιγκουαΐν


Η Γιουβέντους επιθυμεί εδώ και καιρό να… απεμπλακεί από τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν και η Ρόμα είναι αυτή που θα την… βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Η «Μεγάλη Κυρία» έχει συμφωνήσει με τους Ρωμαίους για τη μεταγραφή του Αργεντινού στράικερ, αλλά ο ίδιος δεν έχει δώσει ακόμα το δικό του «ok» για να ολοκληρωθεί το deal.

Η Γιουβέντους θέλει να απαλλαχθεί από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και τα έχει βρει σε όλα με τη Ρόμα για τη μεταγραφή του, αλλά προς το παρών ο Ιγκουαΐν φαίνεται να μην το έχει αποφασίσει.

Ο ίδιος μάλιστα, ετοιμάζεται να βρεθεί κανονικά στην προετοιμασία της «Βέκια Σινιόρα», ενώ κατά το παρελθόν έχει δηλώσει ότι η μόνη ομάδα που θα αγωνιστεί πια στην Ιταλία είναι η Γιουβέντους.

Σημειώνεται ότι την περασμένη σεζόν, ο διεθνής επιθετικός αγωνίστηκε στη Μίλαν και την Τσέλσι ως δανεικός, χωρίς να καταφέρει σε καμία από τις δύο να διατηρήσει τη θέση του στο ρόστερ.

Στη Ρόμα βλέπουν τον Ιγκουαϊν ως πιθανό αντικαταστάτη του Τζέκο που οδεύει προς πώληση.

Στην Ιταλία πιθανολογούν, ότι το ποσό της μεταγραφής θα φτάσει στα 20 εκατ. ευρώ, αν και δεν υπάρχουν ξεκάθαρα οικονομικά δεδομένα.

Βέβαια, για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή θα πρέπει να υπάρξει και συναίνεση του 31χρονου Αργεντινού, που ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με το μέλλον του.


Τελευταία Νέα