Γιουβέντους: Στον «αέρα» το μέλλον του Ντιμπάλα

Στον «αέρα» φαίνεται πως βρίσκεται το μέλλον του Πάολο Ντιμπάλα στην Γιουβέντους όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα.

Στον «αέρα» φαίνεται πως βρίσκεται το μέλλον του Πάολο Ντιμπάλα στην Γιουβέντους όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα.

Γιουβέντους: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την απόφαση του να αποχωρήσει από την Ιταλία… αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική ηχηρή αποχώρηση όπως φαίνεται για την Γιουβέντους καθώς σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα μέσα της Ιταλίας, ο Πάολο Ντιμπάλα βρίσκεται στον… «αέρα»!

Η Γιουβέντους θέλει να τον κρατήσει για αρκετά ακόμη χρόνια στο Τορίνο, κλείνοντας την πόρτα στις προτάσεις άλλων μεγάλων ομάδων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά υπάρχει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός έχει πρόταση για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025, όμως οι συζητήσεις έχουν «παγώσει» το τελευταίο διάστημα.

Ο Ντιμπάλα δεν δείχνει να έχει αποφασίσει για το μέλλον του, την ώρα που στην Αγγλία τα ΜΜΕ υποστηρίζουν πως η Τσέλσι έχει κάνει ήδη επαφές με τον ατζέντη του.

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός της Γιουβέντους, συνοδεία του ατζέντη του, Πιερπάολο Τριούλτζι, αναμένεται να συναντηθεί ξανά με τη διοίκηση και να ξεκαθαρίσουν το μέλλον του.