×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Γιουβέντους: Θέλει να παραμείνει ο Ντιμπάλα


    Στέλιος Ανδρικάκης

Γιουβέντους: Θέλει να παραμείνει ο Ντιμπάλα


Αρκετές είναι οι κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα η Γιουβέντους, που θέλει να ανέβει ακόμα ένα επίπεδο, προκειμένου να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Η «Γηραιά Κυρία», δεν έχει αντίπαλο στην Ιταλία, ωστόσο στο Champions League, δυσκολεύεται να κατακτήσει το στόχο της τα τελευταία χρόνια.

Μετά τις πολλές προσθήκες, η Γιουβέντους θέλει να πάρει ακόμα έναν επιθετικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Στο στόχαστρο της λοιπόν, βρίσκεται ο Ρομέλου Λουκάκου, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Ίντερ.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία, έχει κάνει πρόταση για τον Βέλγο, προτείνοντας ένα ποσό αλλά και τον Πάολο Ντιμπάλα ως αντάλλαγμα.

Ο Αργεντινός έχει παραμείνει στάσιμος τα τελευταία χρόνια και δεν είχε σε καμία περίπτωση την εξέλιξη που όλοι περίμεναν.

Έτσι η Γιούβε, θέλει να τον χρησιμοποιήσει με αυτόν τον τρόπο, προκειμένου να μπορέσει να κλείσει ένα κενό που κάνει τη διαφορά.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται, ο παίκτης δεν θέλει να αποχωρίσει και έχει σκοπό να παραμείνει για να διεκδικήσει μία θέση στην καινούρια ομάδα, που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Μένει να δούμε τελικώς ποιες θα είναι οι κινήσεις της ομάδας και αν τελικώς ο Ντιμπάλα, θα πάρει ακόμα μία ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι απλά ένα ταλέντο που δεν κατάφερε να εξελιχθεί.


Τελευταία Νέα