Μια «ζεστή αγκαλιά» στέλνει η Ίντερ στον Κρίστιαν Έρικσεν μία εβδομάδα μετά την σοβαρή «περιπέτεια» της υγείας του που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη. 

«Ζεστή» αγκαλιά στέλνει η Ίντερ στον Δανό μετά την σοβαρή «περιπέτεια» της υγείας του που συγκλόνισε τον πλανήτη. 

Μια «ζεστή αγκαλιά» στέλνει η Ίντερ στον Κρίστιαν Έρικσεν μία εβδομάδα μετά την σοβαρή «περιπέτεια» της υγείας του που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη. 

Συγκεκριμένα μέσα από ένα πολύ ανθρώπινο μήνυμα στην ιστοσελίδα της και τα social media, η Ίντερ κάνει λόγο για «…στιγμές που μας φάνηκαν ατελείωτες», αλλά συμπληρώνει ότι «…ευτυχώς, από τους εφιάλτες, ακόμη και τους πιο άσχημους, ξυπνάς Κρίστιαν Έρικσεν».

Θυμίζουμε ότι στα 29 του ο Δανός ποδοσφαιριστής ουσιαστικά βάζει τέλος στην καριέρα του καθώς την Πέμπτη (17/6) υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο οποίο του τοποθετήθηκε εμφυτεύσιμος καρδιομετατροπέας απινιδωτής, μία συσκευή που μπορεί να ανιχνεύσει και να αντιμετωπίσει αρρυθμίες.

Έτσι κι αλλιώς ο Έρικσεν στην Ιταλία δεν μπορεί να αγωνιστεί πλέον καθώς οι κανόνες στην Ιταλία απαγορεύουν να αγωνίζονται παίκτες με μόνιμα εμφυτεύματα.

Αναλυτικά το μήνυμα της Ίντερ στον Κρίστιαν Έρικσεν ομάδα η οποίοα αναμένεται να είναι και η τελευταία της καριέρας του, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Δεν ήταν φυσιολογικές μέρες αυτές που μετρήσαμε από το Σάββατο. Από εκείνες τις στιγμές που μας φάνηκαν τόσο ατελείωτες, από εκείνες τις στιγμές που θέλαμε να είναι μόνο ένα κακό όνειρο. Ευτυχώς, από τους εφιάλτες, ακόμη και τους πιο άσχημους, ξυπνάς.

Μέσα σε αυτήν τη σιωπή, λόγω σεβασμού, αυτών των ημερών, συμπυκνώσαμε όλες τις σκέψεις μας, τις προσευχές μας, τους αναστεναγμούς μας: Για την ανακούφιση, για τις φωτογραφίες και τα δελτία Τύπου από ένα μέρος που μέχρι και πριν λίγες μέρες δεν ξέραμε: Το Rigshospitalet της Κοπεγχάγης.

Το πρωί της Τρίτης η πιο όμορφη στιγμή: Μια φωτογραφία, ένα χαμόγελο, ο σηκωμένος αντίχειρας. Και ένα απελευθερωτικό μήνυμα: ”Γεια σε όλους, χίλια ευχαριστώ για τα μηνύματα από όλο τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά”. Να τος, ο Κρίστιαν Έρικσεν!

Την Παρασκευή ακόμη ένα βήμα: Η επέμβαση, το εξιτήριο και η επίσκεψη στους συμπαίκτες στην εθνική: ”Σας ευχαριστώ για τον απίστευτο αριθμό ευχών. Ήταν απίστευτο να το βλέπω και να το νιώθω. Η επέμβαση πήγε καλά και είμαι και εγώ καλά, τηρουμένων των συνθηκών. Ήταν πραγματικά εκπληκτικό να δω ξανά τους συμπαίκτες μου μετά το φανταστικό ματς που έπαιξαν χθες. Είναι αυτονόητο ότι θα φωνάζω για αυτούς τη Δευτέρα κόντρα στη Ρωσία”.

Δεν σταματήσαμε ούτε για μια στιγμή να αφιερώνουμε τις σκέψεις μας στον Κρίστιαν, σεβόμενοι με τη σιωπή μας μια τόσο προσωπική και ιδιαίτερη στιγμή. Την ίδια ώρα, όμως, οι εκδηλώσεις αγάπης ήταν τόσο πολλές, όμορφες, αυθόρμητες.

Ενώ το Σάββατο ξεκινούσε ξανά το Δανία-Φινλανδία, οι Ρομέλου Λουκάκου και Ασράφ Χακίμι έμπαιναν στο γήπεδο με Βέλγιο και Μαρόκο, αφιερώνοντας τα γκολ τους στον Έρικσεν. ”Κρις, σε αγαπάω”, φώναξε ο Ρομέλου στις κάμερες. Ένα μήνυμα που έφτασε παντού. Εκδηλώσεις που συγκίνησαν τους πάντες, σε όλα τα μέρη του κόσμου, μέχρι και τη Νότια Κορέα. Στα γκολ του Σον, συμπαίκτη του Κρίστιαν στα χρόνια της Τότεναμ.

Το ρίγος του φόβου μετατράπηκε σε απελευθέρωση αυτές τις ημέρες. Και σε συγκίνηση: Η τεράστια φανέλα με το Νο.10 πριν την έναρξη του Δανία-Βέλγιο, στο ίδιο γήπεδο με το προηγούμενο Σάββατο. Το ματς που διακόπηκε στο 10′, το χειροκρότημα οπαδών και παικτών, συμπεριλαμβανομένου του Ρομέλου Λουκάκου. Τα πανό, οι φανέλες των οπαδών, όλες οι εθνικές ομάδες που αφιέρωσαν μια σκέψη στο δικό μας Νο.24.

Όλες οι στιγμές που αποτελούν την πιο δυνατή και εγκάρδια αγκαλιά για τον Κρίστιαν Έρικσεν.

Forza Chris, η Ίντερ και όλοι οι Ιντερίστι είναι μαζί σου»!

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ίντερ για τον Κρίστιαν Έρικσεν