×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ίντερ: Τα βρήκε με Λουκάκου, πιέζει τη Γιουνάιτεντ


Sportime Team

Ίντερ: Τα βρήκε με Λουκάκου, πιέζει τη Γιουνάιτεντ


Η Ίντερ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε και πλέον βάζει πλώρη για μεταγραφές με τον Ρομέλου Λουκάκου να είναι στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, η Ίντερ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπέμπε Μαρότα είχε συνάντηση με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Αν μάλιστα ισχύουν και τα δημοσίευμα από τη γείτονα χώρα, τότε ο Ρομέλου Λουκάκου θα βάλει στο λογαριασμό του 8 εκατ. ευρώ ετησίως, συν τα μπόνους.

Σε περίπτωση που κλειδώσει η μεταγραφή, θα είναι μίας πρώτης τάξεως ενίσχυση για τους «νερατζούρι», που προσπαθούν να κλείσουν την ψαλίδα από τη Γιουβέντους.

Βέβαια για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να συναινέσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μέχρι στιγμής, αυτό δείχνει να είναι και πολύ συγκαταβατική.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 70 εκατ. ευρώ, το οποίο δεν είναι –μέχρι στιγμής τουλάχιστον- κοντά σε αυτό που προσφέρει η Ίντερ.

Πάντως, είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές θα επανέλθουν στο τραπέζι των συζητήσεων για να μπορέσει να προχωρήσει η μεταγραφή.

Από τα δημοσιεύματα που έρχονται από την Ιταλία γίνεται λόγος ότι η Ίντερ θα προτείνει μέχρι και έμψυχα ανταλλάγματα.

Μάλιστα έχουν ήδη βγει και οι πρώτες φήμες και ο Ιβάν Πέρισιτς φέρεται να είναι μέσα στα ανταλλάγματα που σκοπεύει να προτείνει η Ίντερ στους Άγγλους.

Πάντως, η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει να είναι ιδιαίτερα… ζεστή για ανταλλάγματα και θέλει να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ποσό των 70 εκατ. ευρώ!