×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ίντερ: Οι τιφόζι δεν θέλουν επιστροφή Ικάρντι!


    Άγγελος Ρουχωτάς

Ίντερ: Οι τιφόζι δεν θέλουν επιστροφή Ικάρντι!


Η κόντρα στου Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ φαίνεται πως μπήκε στην άκρη τελευταία για το καλό και των δύο πλευρών, με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να αποκαλύπτει μάλιστα πως τον υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι με την Τζένοα.

Εντούτοις η λύση που προσπαθούν να δώσουν στο θέμα διοίκηση και Σπαλέτι δεν βρίσκει σύμφωνους τους το οργανωμένους οπαδούς του συλλόγου.

Με σκληρή ανακοίνωση τονίζουν πως η υπομονή τους έχει εξαντληθεί με τα καμώματα του Αργεντινού και της γυναίκας-μανατζέρ του, Γουάντα Νάρα. Έτσι λοιπόν δεν θέλουν να τον ξαναδούν να φορά τη «νεραζούρο» φανέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των τιφόζι της Ίντερ:

«Μετά την συζήτηση η Curva Nord αποφάσισε ότι η συμπεριφορά του παίκτη με το νούμερο 9 δεν είναι πλέον ανεκτή. Το πέταλο μας πιστεύει ότι ο Ικάρντι έδειξε ότι δεν κατέχει τον απαραίτητο χαρακτήρα όχι μόνον για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά για να χτίσει μία φιγούρα που θα ενώσει τα αποδυτήρια. Καλούμε την Ίντερ να κάνει τα απαραίτητα βήματα για να τον αφαιρέσει από την ομάδα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, εφόσον δεν φαίνεται να μοιράζεται το μέλλον του με την ομάδα, ούτε δείχνει να ρισκάρει γι’ αυτήν. Για εμάς οι αρχές της ομάδας μπαίνουν μπροστά από τις προσωπικότητες και τους πρωταγωνιστές των media. Το μόνο πράγμα που μετράει είναι η Ίντερ».


Τελευταία Νέα