Ο Μπονούτσι… άδειασε τον Κέαν για την αντίδρασή του

Ο Μόιζε Κέαν έχει πολλά να μάθει ακόμη. Ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι θέλησε να του δώσει ένα σκληρό μάθημα και μάλιστα σε κοινή θέα.

Ο Μόιζε Κεν έχει πολλά να μάθει ακόμη. Ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Λεονάρντο Μπονούτσι θέλησε να του δώσει ένα σκληρό μάθημα και μάλιστα σε κοινή θέα.

Ο Κέαν σκόραρε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της Γιουβέντους, στην επικράτηση επί της Κάλιαρι. Σε ένα γήπεδο που αποδοκίμαζε με ρατσιστικές κραυγές τον επιθετικό των πρωταθλητών. Έγινε αντιληπτό από το πρώτο λεπτό. Μόλις έβαλε το γκολ, ο Κέαν κοίταξε προς το πέταλο των οπαδών της Κάλιαρι και με ανοικτά χέρια και ανέκφραστο πρόσωπο υπέμενε τα… σχολιανά του.

Οι παίκτες της Κάλιαρι τον απομάκρυναν και ζήτησαν από τον κόσμο να ηρεμήσει.

https://twitter.com/SportReel/status/1113338956488302592

Ο μέσος των Γιουβεντίνων, Μπλες Ματουιντί τσακώθηκε με τον προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ζητώντας του να αποχωρήσει η Γιουβέντους από τον αγωνιστικό χώρο, λόγω της συμπεριφοράς των Σικελών.

«Ο Κεν γνωρίζει πως όταν σκοράρει ένα γκολ, πρέπει να συγκεντρώνεται στους πανηγυρισμούς με τους συμπαίκτες του. Ξέρει ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό. Υπήρχαν ρατσιστικές κραυγές σε ολόκληρο το ματς. Ο Μπλες (σ.σ.: Ματουιντί)  τις άκουσε και ήταν έξαλλος», είπε στο Sky Italia o Μπονούτσι.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι η ευθύνη είναι 50-50, επειδή ο Μόιζε δεν θα έπρεπε να το κάνει αυτό και το πέταλο δεν θα έπρεπε να αντιδράσει έτσι. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα και να μην προκαλούμε κανέναν».