Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι μόνο η αρχή» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα λίγες ώρες μετά τη νίκη τίτλου της Γιουβέντους επί της Φιορεντίνα, τονίζοντας πως είναι μόνο η αρχή. Η «Μεγάλη Κυρία» συνεχίζει να γράφει ιστορία, κατακτώντας ακόμη ένα πρωτάθλημα, το 8ο συνεχόμενο. Και το 37ο ή 35ο, ανάλογα με το τι θεωρεί ο καθένας ότι ισχύει… Ο Πορτογάλος...

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα λίγες ώρες μετά τη νίκη τίτλου της Γιουβέντους επί της Φιορεντίνα, τονίζοντας πως είναι μόνο η αρχή.

Η «Μεγάλη Κυρία» συνεχίζει να γράφει ιστορία, κατακτώντας ακόμη ένα πρωτάθλημα, το 8ο συνεχόμενο. Και το 37ο ή 35ο, ανάλογα με το τι θεωρεί ο καθένας ότι ισχύει…

«Πρωταθλητές Ιταλίας! Είμαι περήφανος που βοηθάω αυτό τον σύλλογο να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Είναι τιμή μου να παίζω γι’ αυτή την ομάδα που μου είχε δείξει πόσο πολύ με ήθελε. Είμαι ευτυχισμένος. Κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο παλέψαμε όλοι μαζί. Είμαστε μια δυνατή και εξαιρετική ομάδα. Και αυτό, είναι μόνο η αρχή. Μεγάλη Γιούβε».

Να σημειωθεί πλέον είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που σηκώνει κούπα σε τρεις διαφορετικές χώρες (στην Αγγλία και την Ισπανία), μετά τον Σάμι Κεντίρα.

https://www.facebook.com/Cristiano/videos/280587542888299/

Παράλληλα, οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν πρόκειται να παραμείνει στη «Μεγάλη Κυρία». Εκείνος με τη σειρά του ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος.

«Δεν σκοπεύω να φύγω από τη Γιουβέντους, θα μείνω στην ομάδα και είμαι 1000% σίγουρος, γι’ αυτό», ήταν τα λόγια του Ρονάλντο, μετά την κούπα με τον σύλλογο από το Τορίνο.