Ο Μάρκο Ματεράτσι σχολίασε την την άφιξη του Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των οπαδών της Γιουβέντους.

Ο Μάρκο Ματεράτσι σχολίασε την την άφιξη του Αντόνιο Κόντε στην Ίντερ, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις των οπαδών της Γιουβέντους.

Σε νέα εποχή πέρασε πλέον η Ίντερ, αφού μετά το διαζύγιο με τον Σπαλέτι ανακοινώθηκε κι επίσημα η συμφωνία με τον Αντόνιο Κόντε.

Πρόκειται για ένα deal που ήταν γνωστό και απέμεναν μόνο οι ανακοινώσεις από την πλευρά της ιταλικής ομάδας.

Βεβαίως, αυτό ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους «μπιανκονέρι».

Μάλιστα κάποια φίλαθλοι άρχισαν να συγκεντρώνουν υπογραφές για να αφαιρεθεί το αστέρι με το όνομά του που υπάρχει στο γήπεδο της ομάδας.

Ο παλαίμαχος Ιταλός κεντρικός αμυντικός, Μάρκο Ματεράτσι, σχολίασε τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις που υπάρχουν.

«Ελπίζω να καταφέρει να φέρει τα αποτελέσματα που όλοι οι φίλοι της Ίντερ ονειρεύονται και ελπίζουν. Εύχομαι ο Κόντε να κερδίσει τις καρδιές των φίλων της Ίντερ. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί κανείς δεν μπορεί να διαγράψει το παρελθόν ή να το ξεχάσει. Είναι, όμως, πεινασμένος. Οι φίλοι της Ίντερ εάν βλέπουν κάποιον να παλεύει για το καλό της ομάδας και να φέρει τίτλους, να είναι αφοσιωμένος στην ομάδα, τότε είναι οι πρώτοι που δείχνουν την αγάπη τους. Οπότε όλα είναι στο χέρι του», είπε χαρακτηριστικά.

Ματεράτσι – Κόντε: Οπαδοί της Γιουβέντους ζητούν να βγει το αστέρι του

Διαβάστε την άποψη του φιλάθλου που ξεκίνησε την όλη διαδικασία με τις υπογραφές για τον Κόντε:

Πηγαίνοντας στην Ίντερ δεν είναι μια επαγγελματική απόφαση για τον Κόντε. Θα ήταν, αν πήγαινε στη Νάπολι, στη Ρόμα, στη Μίλαν. Πηγαίνοντας στην Ίντερ, σημαίνει πως εντάσσεται σ’ ένα κλαμπ που έχει προσπαθήσει, ευτυχώς ανεπιτυχώς, μέσα από διάφορες διόδους, καθαρές ή λιγότερο, να μας καταστρέψει και να λερώσει την ιστορία αυτής της οποίας ο Κόντε υπήρξε ήρωας.

Πηγαίνοντας στην Ίντερ δεν είναι μια επαγγελματική επιλογή. Πηγαίνοντας στην Ίντερ θα σημάνει ότι θα καταστρέψει πρώτα απ’ όλα την αξιοπρέπειά του. Κάνοντας αυτό το άλμα, ο Κόντε δεν εκπροσωπεί πλέον το πνεύμα της Γιουβέντους και τις αξίες των άλλων αστέρων».

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο