×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Με τόσα πουλά τον Ιγουαΐν η Γιουβέντους


    Άγγελος Ρουχωτάς

Με τόσα πουλά τον Ιγουαΐν η Γιουβέντους


Η διοίκηση της Γιουβέντους και ειδικά ο τεχνικός διευθυντής Μπέμπε Μαρότα έχει δείξει πως πρώτα και πάνω απ’ όλα κινείται με γνώμονα το οικονομικό συμφέρον της ομάδας σε συνδυασμό φυσικά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Με δεδομένο λοιπόν πως ο Γκονζάλο Ιγουαΐν βαδίζει το 31ο έτος και παρά τα 55 γκολ σε δύο σεζόν δεν κατάφερε να βοηθήσει τη «βέκια σινιόρα» να φτάσει να φτάσει την ευρωπαϊκή κούπα, δεν θα έλεγε «όχι» σε πώλησή του.

Από τη στιγμή που κόστισε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ, η Γιούβε καλείται να εξισορροπήσει τα έσοδα με τα έξοδα της για να μπορέσει να κινηθεί ξανά δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Έτσι για να μπορέσει να γλιτώσει την πώληση του Ντιμπάλα, πιθανότερος να θυσιαστεί είναι ο «πιπίτα».

Μάλιστα φέρεται να υπάρχει και ενδιαφερόμενος. Η Παρί Σεν Ζερμέν τον έχει στη λίστα της, αναλόγως τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν στην επίθεσή της. Πόσα θα της κοστίσει; Μόλις… 50 εκατομμύρια ευρώ τον κοστολογεί η Γιουβέντους.

Ποσό που θεωρεί αρκετό για να επενδύσει στη συνέχεια στην επιστροφή του Άλβαρο Μοράτα. Ο Ισπανός δεν έχει πείσει στην Τσέλσι και στο Τορίνο είχε κάνει την καλύτερη διετία της καριέρας του. Συνεπώς γιατί όχι; Το μεταγραφικό καλοκαίρι έρχεται (ήδη) καυτό.


Τελευταία Νέα