Μίλαν Ζλάταν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγεί φέτος τη Μίλαν στη κατάκτηση του πρωταθλήματος με 16 γκολ σε 17 συμμετοχές...και από την πλευρά τους, οι Ροσονέρι είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγεί φέτος τη Μίλαν στη κατάκτηση του πρωταθλήματος με 16 γκολ σε 17 συμμετοχές…και από την πλευρά τους, οι Ροσονέρι είναι έτοιμοι να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ιμπραΐμοβιτς διάγει φέτος μια εκπληκτική σεζόν με τη Μίλαν και όπως αποκάλυψε ο Πάολο Μαλντίνι αυτό κάνει τους ιθύνοντες της Ιταλικής ομάδας να σπεύδουν τις διαδικασίες για ένα νέο συμβόλαιο.

Μπορεί στη Μίλαν να έχουν το μυαλό τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και στο πως θα διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας του Καμπιονάτο, ως στο τέλος της σεζόν, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα ζητήματα.

Οπως αυτό της ανανέωσης του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Παρ’ όλα αυτά, ο Πάολο Μαλντίνι με δηλώσεις του, αποκάλυψε πως επιθυμία των «ροσονέρι» είναι να παραμείνει ο Σουηδός σταρ και τη νέα σεζόν, τονίζοντας βέβαια πως ο Ζλάταν θα πάρει την απόφασή του, την τελευταία στιγμή.

«Είμαστε μια από τις πιο νεανικές ομάδες στην Serie A και η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε έναν ηγέτη σαν τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς. Προσπαθήσαμε να τον αποκτήσουμε το 2018 από τους Γκάλαξι. Μας είπε πως από το… σώμα του θα εξαρτηθεί αν εν τέλει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου. Αλλά αν είναι στην ίδια κατάσταση που είναι τώρα, τότε δεν βλέπω τον λόγο να μην συνεχίσει να αγωνίζεται», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαλντίνι.