Πάνε στα δικαστήρια για το πρώτο πανάκριβο αυτόγραφο του Ρονάλντο! [pic]


Sportime Team

Πάνε στα δικαστήρια για το πρώτο πανάκριβο αυτόγραφο του Ρονάλντο! [pic]


Μια μικρή Ιταλίδα χρειάστηκε να… κουραστεί πολύ λιγότερο από τον Αντρέα Ανιέλι, αλλά και να μη δαπανήσει ούτε ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το κοριτσάκι βρισκόταν με την οικογένειά του στο Costa Navarino, όπου o CR7 και η Γιουβέντους έκαναν το μεταγραφικό μπαμ της χρονιάς. 

Σύμφωνα Gazzetta dello Sport, μετά τη συμφωνία και τις σαμπάνιες που άνοιξαν για να εορταστεί η άφιξη του Πορτογάλου στη Γιούβε το κορίτσι πλησίασε τον Ρονάλντο με μία φανέλα των «μπιανκονέρι». Ο CR7 έδωσε το πρώτο του αυτόγραφο ως παίκτης της Γιουβέντους, υπογράφοντας πάνω στη φανέλα. Επίσης, φωτογραφήθηκε με τη μικρή και την αδελφή της. Οι γονείς του κοριτσιού ανάρτησαν τις σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ τους στο Instagram… και τότε έγιναν αντιληπτοί από τον Ιταλό δημοσιογράφο, Καρμίνε Ρόσι της ιταλικής τηλεόρασης SportItalia. Ο κ. Ρόσι ισχυρίζεται ότι αγόρασε μία φανέλα της Γιουβέντους και ταξίδεψε στην Ελλάδα ειδικά για τον Ρονάλντο. Βρέθηκε στο Costa Navarino, αναζητώντας κάποιον προκειμένου να τον βοηθήσει να προσεγγίσει τον Ρονάλντο. Τράβηξε μία φωτογραφία από την άφιξη του Ανδρέα Ανιέλι, αλλά η διεύθυνση του ξενοδοχείου τον απομάκρυνε.

Πριν φύγει, συνάντησε έναν Ιταλό τουρίστα και του έδωσε τη φανέλα που είχε αγοράσει, ζητώντας του αν δει τον Ρονάλντο να του ζητήσει να την υπογράψει: «Σε παρακαλώ, δεν μπορώ να φύγω χωρίς το αυτόγραφο», του είπε. «Μην ανησυχείς», του απάντησε ο… καπάτσος τουρίστας, ο οποίος με την κόρη του, τα κατάφερε.

Αφού ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram, απάντησε στο τηλεφώνημα του δημοσιογράφου. Σύμφωνα με τον Καρμίνε Ρόσι του είπε: «Η φανέλα είναι τώρα δική μου, λυπάμαι» του είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. Ο πατέρας της μικρής είχε δώσει στο Ebay την φανέλα και η πρώτη προσφορά που έλαβε ήταν 13.000 ευρώ!.

«Θα τον μηνύσουμε και μόλις πάρουμε την φανέλα, θα διαθέσουμε τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό», είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

 

 


Sportime Extras