×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Προς Γιουβέντους ο Μπονούτσι, προς Μίλαν ο Ιγκουαΐν


Αντώνης Τσιράκης

Προς Γιουβέντους ο Μπονούτσι, προς Μίλαν ο Ιγκουαΐν


Τέτοιες συμφωνίες μόνο στην Ιταλία… Η αλήθεια είναι πως το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο οι γείτονες και αυτό φαίνεται και από το deal που προσπαθούν να κάνουν Γιουβέντους και Μίλαν τις τελευταίες ώρες.

Τρεις είναι οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Για τους Λεονάρντο Μπονούτσι και Ματία Καλντάρα όλα έχουν τελειώσει ουσιαστικά. Ο πρώτος θέλει να γυρίσει στο Τορίνο, ο δεύτερος δεν έχει αντίρρηση να πάει στο Μιλάνο.

Τι λείπει; Να πειστεί και ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, έγινε δίωρο μίτινγκ μεταξύ της Γιουβέντους και του εκπροσώπου του Ιγκουαΐν. Σε αυτό οι «μπιανκονέρι» ξεκαθάρισαν πως είναι θετικοί στην παραχώρηση του Αργεντινού φορ με τη μορφή δανεισμού έναντι 20.000.000 ευρώ. Θα μπει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 35.000.000 ευρώ.

Τα αδέρφια Ιγκουαΐν φαίνονται διστακτικά στη συγκεκριμένη μεταγραφή λόγω του τρόπου που πάει να γίνει (δανεισμός με οψιόν). Θα έχουν προσεχώς συνάντηση με τον Λεονάρντο, ο οποίος θα τους εξηγήσει το πλάνο.

Στη συνέχεια θα είναι καθαρά οικονομικό το θέμα. Εάν ο Ιγκουαΐν πειστεί, η μεταγραφή θα κλείσει. Ο «Πιπίτα» αναμένεται να είανι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Μίλαν. Θα πρέπει να πειστεί, πάντως, πως θα χτιστεί γύρω του η ομάδα και θα επενδυθούν κι άλλα χρήματα.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras