Τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί το Μάριο Μπράνκο στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή έχουν αρχίσει και ψάχνουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Μάριο Μπράνκο, που το φετινό καλοκαίρι αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ έπειτα από δύο χρόνια φέρεται να έχει στο στόχαστρό της η Ρόμα όπως τονίζουν ιταλικά δημοσιεύματα. Ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε είναι αυτός, που αντικατέστησε τον Μάριο Μπράνκο στη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Δικέφαλο, με τον Πορτογάλο να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού...

Ο Μάριο Μπράνκο, που το φετινό καλοκαίρι αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ έπειτα από δύο χρόνια φέρεται να έχει στο στόχαστρό της η Ρόμα όπως τονίζουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Ο Γερμανός Όλαφ Ρέμπε είναι αυτός, που αντικατέστησε τον Μάριο Μπράνκο στη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Δικέφαλο, με τον Πορτογάλο να βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Επικό tweet για Μπενφίκα και Europa League (pic)

Το όνομα του 44χρονου πρώην παράγοντα του ΠΑΟΚ, ο οποίος παραμένει χωρίς επαγγελματική στέγη, όπως υποστηρίζει το tuttomercatoweb.com εξετάζεται από τη Ρόμα.

Ο Μπράνκο δεν είναι ο μόνος, που έχουν στη λίστα τους οι άνθρωποι των «τζιαλορόσι», ωστόσο αποτελεί την επιλογή-έκπληξη σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος έχει εργαστεί πέρα από τον ΠΑΟΚ και την πατρίδα του, στην Χάιντουκ, ενώ έχει βρεθεί και σε Ισπανία, Ρουμανία και Πολωνία.