Sportime

Serie A: Θέλουν να ξεκινήσει στις 2 Μαΐου

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Serie A: Θέλουν να ξεκινήσει στις 2 Μαΐου
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Λουκέτο έχει μπει σε κάθε δραστηριότητα στην Ιταλία. Ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί στη Serie A, η οποία φέτος είναι ιδιαίτερα αμφίρροπη. Η Γιουβέντους βρίσκεται στο +1 από τη Λάτσιο, ενώ η Ίντερ μετά τις δύο τελευταίες ήττες της είναι στο -7 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο.

Είναι πολύ λογικό να μη συμφωνεί κανείς να ολοκληρωθεί πρόωρα το πρωτάθλημα. Σε μία χώρα που ο κορονοϊός, όμως, έχει σκοτώσει περισσότερους από 1441, κάθε άλλο παρά εύκολο είναι αυτό.

Με τα τωρινά δεδομένα η Serie A έχει σταματήσει έως τις 3 Απριλίου. Μοιάζει απίθανο να ξεκινήσει κανονικά από την επομένη, αλλά δημοσίευμα της «Repubblica» υποστηρίζει ότι η πρόθεση όλων είναι να δοθεί παράταση ενός μήνα ακόμη. Τόσο η διοργανώτρια αρχή όσο και οι ομάδες είναι θετικοί στο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ξανά το Σάββατο 2 Μαΐου. Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά η ομαλοποίηση της κατάστασης.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα