ΙΤΑΛΙΑ

Serie B: Υποβιβάστηκε η Παλέρμο, ακυρώθηκαν τα πλέι άουτ

Η Παλέρμο υποβιβάστηκε από τη Serie B λόγω των πλαστών εγγράφων και ακυρώθηκαν τα πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία
Serie B: Υποβιβάστηκε η Παλέρμο, ακυρώθηκαν τα πλέι άουτ

Ένα ντόμινο εξελίξεων έφερε η τιμωρία της Παλέρμο στη Serie B, στην Ιταλία και μετά τον υποβιβασμό της ακυρώθηκαν τα πλέι άουτ!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Παλέρμο πήρε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια και θα έπαιρνε μέρος στα πλέι οφ ανόδου.

Ωστόσο αποδείχθηκε ότι είχε πλαστά έγγραφα τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να εμφανίζει… καθαρά βιβλία και να παίρνει άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Οι Ιταλοί δεν χρονοτριβούν σε αυτά τα θέματα, ούτε ψάχνουν για… δικαιολογίες και οι αρμόδιες αρχές υποβίβασαν την Παλέρμο στη Serie C.

Ο υποβιβασμός της είχε άμεση συνέπεια τόσο στα πλέι οφ ανόδου όσο και στα πλέι άουτ για την παραμονή στη Serie Bκαι τον υποβιβασμό.

Στα πλέι οφ ανόδου, πήρε τη θέση της η Περούτζια, η οποία θα αντιμετωπίσει τη Βερόνα στην προσπάθεια για τον προβιβασμό

Αντιθέτως ακυρώθηκαν τα πλέι άουτ μεταξύ της Σαλερνιτάνα με την Βενέτσια, αφού υποβιβάστηκε απευθείας η Παλέρμο και οι δύο παραπάνω σώθηκαν.

Η ομάδα της Σικελίας θα ακολουθήσει τις Πάντοβα, Φότζια και Κάρπι στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.