ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλύπτει ο Αχιλλέας Μπέος τα 70.000 ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να είναι έτοιμο για τον τελικό του Κυπέλλου

Ο Αχιλλέας Μπέος τονίζει οτι θα καλύψει ο Δήμος Βόλου όλο το ποσό που απαιτείται ώστε το Πανθεσσαλικό να είναι έτοιμο για τον τελικό του Κυπέλλου.
Καλύπτει ο Αχιλλέας Μπέος τα 70.000 ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να είναι έτοιμο για τον τελικό του Κυπέλλου

Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή που έκανε γνωστοποίησε την πρόσθεση του Δήμου Βόλου και του ΝΠΣ Βόλου να καλύψουν εκείνοι ολόκληρο το ποσό των 260.000 ευρώ που απαιτούνται ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ΠαναθηναϊκόςΆρης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ. Μπέος φερόταν να αξιώνει από τις 260.000 ευρώ οι 70.000 να δοθούν από την ΕΠΟ η οποία φερόταν αρνητική να διαθέσει αυτό το ποσό. Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης εξέφρασε την επιθυμία να καταβάλλει εκείνος το ποσό αυτό εφόσον η Ομοσπονδία δεν θέλει, όμως η ανάρτηση του Δημάρχου Βόλου αλλάζει τα δεδομένα.

Σύμφωνα με αυτή το ποσό θα καταβληθεί τόσο από τον Δήμο όσο και την ομάδα ΝΠΣ Βόλος «ώστε το Πανθεσσαλικό να μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες παρουσία φιλάθλων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Αν αυτό συμβεί τότε ανοίγει ο δρόμος ώστε ο τελικός Παναθηναϊκός-Άρης όχι απλά να διεξαχθεί στον Βόλο αλλά και παρουσία 15.000 φιλάθλων. Θυμίζουμε οτι ο Άρης είναι αρνητικός στο οδηγηθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν απαντήσει ήδη στην ΕΠΟ τόσο με διαρροή όσο και με ανάρτηση που έκανε στα social ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Παρακάτω η ανάρτηση που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλύπτει ο Αχιλλέας Μπέος τα 70.000 ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να είναι έτοιμο για τον τελικό του Κυπέλλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.