Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε την ΠΑΕ Άρης τόσο ελκυστική, ώστε άνθρωποι σαν τον Νικόλα Τριμμάτη να θέλουν να συνεργαστούν μαζί της.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε την ΠΑΕ Άρης τόσο ελκυστική, ώστε άνθρωποι σαν τον Νικόλα Τριμμάτη να θέλουν να επενδύσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

Θόδωρος Καρυπίδης: Η συνέντευξη που έδωσε ο επονομαζόμενος «μεγιστάνας του βρετανικού real estate», Νικόλας Τριμμάτης στην ιστοσελίδα «Deal», μόνο χαρά σκόρπισε στον κόσμο του Άρη.

Από τη μία επιβεβαίωσε το τεράστιο μέγεθος του Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία -με έδρα το Λονδίνο (Trimmatis Group) και από την άλλη τόνισε με ξεκάθαρο τρόπο ότι το πρότζεκτ του νέου γηπέδου της ΠΑΕ Άρης που παλεύει εδώ και αρκετούς μήνες ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι υπαρκτό.

Είναι λογικό ο κόσμος του Άρη να είναι επιφυλακτικός σε εξαγγελίες για το νέο γήπεδο, όταν τα προηγούμενα χρόνια έχει ακούσει ένα σωρό υποσχέσεις και καμία δεν κρατήθηκε. Εδώ ακόμη δεν έχουν παραχωρήσει το «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο» στον «Αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ, θα προχωρούσαν το θέμα του ποδοσφαίρου;

Επιπλέον βλέπει κανείς ότι η ΑΕΚ έμεινε ξεσπιτωμένη για 20 ολόκληρα χρόνια, ενώ ο Παναθηναϊκός που είναι ακόμη μεγαλύτερο μέγεθος από την Ένωση, δεν έχει καταφέρει να κάνει γήπεδο, παρότι από τη διοίκησή του έχουν περάσει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, οι πολυμετοχικοί (Βγενόπουλος, Πατέρας, Γιαννακόπουλοι κ.α.), αλλά και τώρα ο ισχυρός Γιάννης Αλαφούζος.

Κι όμως ο Θόδωρος Καρυπίδης, που αντικειμενικά, επιχειρηματικά είναι πολύ μικρότερο μέγεθος από τους παραπάνω (παρότι τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει μεγαλώσει αισθητά) δείχνει να τα καταφέρνει. Να είναι τουλάχιστον σε καλό δρόμο για το νέο σπίτι του «Θεού του πολέμου» και να γίνονται βήματα κάθε τόσο όπως μαθαίνουμε.

Αν το πρότζεκτ ήταν… αέρας, ένας επιχειρηματίας σαν τον κ. Τριμμάτη δε νομίζω να έμπαινε καν στον κόπο να σχολιάσει.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε την ΠΑΕ Άρης ένα ελκυστική με αποτέλεσμα άνθρωποι σαν τον Νικόλα Τριμμάτη να θέλουν να συνεργαστούν μαζί της.

Καρυπίδης – Τριμμάτης και το μεγαλόπνοο σχέδιο για τον Άρη

Ναι ο Θεσσαλονικιός Νικόλας Τριμμάτης είναι οπαδός του Άρη, όμως γιατί δεν είχε ασχοληθεί τόσα χρόνια με το γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας. Θυμάστε κάπου στο 2000 όταν ο Super -3, με πρόεδρο τον Γιάννη Σαουρίδη το πάλευε για γήπεδο, όμως πέραν μιας υπογραφής του τότε Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ  Κώστα Λαλιώτη, τίποτα άλλο δεν έγινε. Και ας είχε κάνει ο κόσμος του Άρη ένα μεγάλο συλλαλητήριο.

Τώρα ο κος Τριμμάτης το λέει ξεκάθαρα:

  • «Ξέρετε, στον Άρη, υπάρχει ένα μεγαλόπνοο σχέδιο και θα βοηθήσω στην υλοποίησή του. H διοίκηση έχει κάνει φιλότιμες προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα και αυτές θα ευοδωθούν».

O κ. Tριμμάτης αναφέρει ότι στην κατεύθυνση αυτή θα οδηγήσει η αξιοποίηση έκτασης 170 στρεμμάτων στο αεροδρόμιο, όπου θα δημιουργηθεί στάδιο, retail εμπορικό κέντρο, σινεμά και άλλες εγκαταστάσεις δραστηριοτήτων, καθώς και κατοικίες.

  • «Θέλουμε το ποδόσφαιρο να είναι μια μέρα έξω με την οικογένεια”. Kαι καταλήγει ότι με την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο «κατάλαβα ότι δεν είναι όλες οι ομάδες ίδιες. Oι μεγάλες ομάδες είναι αυτές στις οποίες υπάρχει μεγάλο πάθος και όραμα», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Εν συνεχεία ο μεγαλοεπιχειρηματίας με έδρα την Αγγλία εξηγεί ότι η δυνατή και ελκυστική ομάδα που δημιούργησε ο Θόδωρος Καρυπίδης και η διοίκησή του αποτέλεσαν μεγάλο κίνητρο ώστε ο ίδιος να θελήσει να επενδύσει στην ΠΑΕ Άρης και το πρότζεκ του γηπέδου.

  • «Οι πρόσφατες, κατά κοινή ομολογία ηχηρές, μεταγραφές που πραγματοποίησε η ομάδα, αποτελούν ένα μήνυμα ως προς το όραμα που υπάρχει και την υλοποίησή του».

Συνεπώς ο Θόδωρος Καρυπίδης με τα όποια «στραβά» του, ή με τις οποίες λανθασμένες αποφάσεις που μπορεί να παίρνει κατά καιρούς, δείχνει να «βάζει τα γυαλιά» στους ανταγωνιστές του, σε «κομβικά» ζητήματα.

Οπως είναι η δημιουργία μιας δυνατής ομάδας με παίκτες, value for money και όπως είναι τώρα το μεγάλο πρότζεκτ ενός γηπέδου.

Βεβαίως για να πραγματοποιηθεί το τελευταίο πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά βήματα και να ξεπεραστούν πολλά, πολλά εμπόδια.

Το νερό όμως φαίνεται να μπαίνει στο αυλάκι. Εδώ θα είμαστε και θα το παρακολουθούμε στενά…