ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάρλος Καρβαλιάλ: Κλειδί οι Φορτούνης και Ελ Κααμπί στο πλάνο του – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τις σειρήνες από Σαουδική Αραβία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει θέμα με τις ομάδες της Σαουδικής Αραβίας που θέλουν Φορτούνη και Ελ Κααμπί. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θέλει να το σκέφτεται.
Κάρλος Καρβαλιάλ: Κλειδί οι Φορτούνης και Ελ Κααμπί στο πλάνο του – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τις σειρήνες από Σαουδική Αραβία

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αρχίζει να μαθαίνει από πρώτο χέρι την ομάδα του και τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός ως τώρα έχει πάρει πολλά από δύο συγκεκριμένους. Ο Κώστας Φορτούνης και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι απαραίτητοι και για το πλάνο του Πορτογάλου κόουτς. Ωστόσο, υπάρχει και η… Σαουδική Αραβία.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό σύνολο για τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Τα κενά είναι αρκετά, το έλλειμμα ποιότητας εμφανές σε κάποιες θέσεις. Το σίγουρο είναι όμως πως δεν φτάνει μόνο οι επιλογές για όσους θα έρθουν να είναι σωστές. Πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα όσοι ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους και η προσφορά τους είναι δεδομένη. Τόσο στη Stoiximan Super League, όσο και στο Europa League.

Για το ενδιαφέρον προς τον Κώστα Φορτούνη γνωρίζαμε εδώ και καιρό. Προέκυψε όμως κρούση και για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί από Σαουδική Αραβία μεριά. Βέβαια, η περίπτωση του Μαροκινού στράικερ είναι διαφορετική από αυτή του αρχηγού του Ολυμπιακού. Διότι, ο Φορτούνης είναι στον τελευταίο μισό χρόνο συμβολαίου του. Με άλλα λόγια, είναι σε θέση να μιλήσει απευθείας με άλλη ομάδα από 1η Γενάρη. Αυτό που μπορεί να κάνει η ομάδα του Πειραιά με τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι να τον κρατήσει ως το καλοκαίρι. Αν τελικά δεν καταφέρει να τον ανανεώσει μέσα στις γιορτές.

Στην περίπτωση του Ελ Κααμπί είναι πιο απλά τα πράγματα. Ο παίκτης ήρθε το περασμένο καλοκαίρι, έχει συμβόλαιο, αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση στην επίθεση της ομάδας του Πειραιά και δεν είναι απλό να φύγει. Για να το συζητήσει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να του προσφερθούν πολλά χρήματα στην πιθανή πρόταση αγοράς και να βρεθεί ένας αντικαταστάτης με… διαφορά καλύτερος.

Απαραίτητοι για τον Κάρλος Καρβαλιάλ

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είπε στις πρώτες προπονήσεις με την «ερυθρόλευκη» φόρμα πως θέλει κάθε παίκτης του να μαρκάρει. Είτε παίζει στη ανασταλτική ζώνη, είτε στη γραμμή κρούσης. Αντιληπτό λοιπόν για ποιο λόγο ο Ελ Κααμπί είναι πολύτιμος σε αυτό που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός. Για τον Φορτούνη και τη χρησιμότητά του περιττό να αναφερθούμε… Ο αρχηγός του Ολυμπιακού την τρέχουσα σεζόν είναι στη ζώνη του λυκόφωτος.

Εν αρχή, λοιπόν, για να το κλείσουμε, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να εξασφαλίσει την παραμονή των δύο παικτών. Μετά έρχονται οι προσθήκες και οι αποχωρήσεις όσων δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάρλος Καρβαλιάλ: Κλειδί οι Φορτούνης και Ελ Κααμπί στο πλάνο του – Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τις σειρήνες από Σαουδική Αραβία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…