ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρπετόπουλος για τη φάση στο ΑΕΚ – Άρης: «Ίδια περίπτωση στον Κοτάρσκι στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός δόθηκε πέναλτι»

Σύγκριση της φάσης του Αθανασιάδη στο ΑΕΚ – Άρης, με αυτή του Κοτάρσκι στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έκανε ο Αντώνης Καρπετόπουλος.
Σύγκριση της φάσης του Αθανασιάδη στο ΑΕΚ – Άρης, με αυτή του Κοτάρσκι στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός έκανε ο Αντώνης Καρπετόπουλος.

Ο Αντώνης Καρπετόπουλος έβαλε στη ζυγαριά δύο φάσεις για να κάνει την ανάλυσή του στο MEGA, για το αν υπάρχει παράβαση ή όχι τη στιγμή που ο Αθανασιάδης διώχνει την μπάλα πάνω από τον Φαμπιάνο. Παρομοίωσε τη φάση με αυτή του Κοτάρσκι πάνω στον Σπόραρ, στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Την ώρα της ανάλυσης των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Ηλία Σπάθα για το παιχνίδι ΑΕΚ- Άρης, ο Αντώνης Καρπετόπουλος έκανε δύο παρεμβάσεις. Η μία όταν εξέφρασε την απορία του για το πώς είναι δυνατόν να μην δει το περιστατικό το VAR.

Η άλλη είχε να κάνει με μία σύγκριση. Αυτή αφορούσε ένα παρόμοιο στιγμιότυπο. Αυτό με τον Κοτάρσκι να βρίσκει το κεφάλι του Σπόραρ στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παιχνίδι που είχε γίνει στον πρώτο γύρο της Super League στην Τούμπα.

«Εκεί δεν έκανε κανείς λόγος για σκοπιμότητα. Δόθηκε πέναλτι. Είναι μια λάθος απόφαση αυτή που βλέπουμε εδώ», ήταν η κατακλείδα του Αντώνη Καρπετόπουλου στην εκπομπή Σούπερ Μπάλα live.

Ο Ηλίας Σπάθας βέβαια επισήμανε στη συνέχεια πως εκεί ήταν επαφή με τα χέρια, βέβαια

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Ακούστε τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ