Και όμως! Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει για τον Κιλιάν Εμπαπέ!

Δεν τα παρατάει η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να κάνει δικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ και να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Έτοιμη να κάνει τη μεγάλη επιστροφή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που συνεχίζει να έχει ένα και μοναδικό στόχο. Τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικό μπορεί να υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν που του αποφέρει κοντά στα 750 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα, ωστόσο τα πράγματα πλέον έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με τη «Sun» η πρωταθλήτρια Ευρώπης, έχει τσεκάρει τους όρους στο συμβόλαιο του Εμπαπέ και είδε πράγματα που τη συμφέρουν και μάλιστα πάρα πολύ.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, έχοντας παράλληλα εκείνος option για το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Παρισιού ή θα μείνει ελεύθερος.

Αυτό λοιπόν θέλει να εκμεταλλευτεί και η «Βασίλισσα», κάνοντας προσφορά για τον παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Με αυτό τον τρόπο μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να πιέσει την Παρί Σεν Ζερμέν να δώσει τον ποδοσφαιριστή με ένα ποσό κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ, αφού στη συνέχεια μπορεί να τον χάσει ελεύθερο.

Μεγάλο ρόλο φυσικά έχει παίξει και το Μουντιάλ του Κατάρ, αφού οι ιδιοκτήτες της Παρί μην ξεχνάμε ότι είναι από τη χώρα.

Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο όμως, μπορεί όλα να αλλάξουν, ειδικά αν η πρωταθλήτρια Γαλλίας, δεν καταφέρει να πάρει και φέτος το Champions League.