Ο συμπατριώτης του Κλάτενμπεργκ, Τζέικ Κόλινς, το νέο μέλος της KEΔ, μετά τον… υποβιβασμό του Αλαν Σνόντι στη Super League 2.

Η… δυναστεία με τους ξένους στην KEΔ συνεχίζεται. Νέο μέλος, ονόματι Κόλινς. Οχι η Τζόαν, της γνωστής σειράς των 80’s, ένας Τζέικ. Συμπατριώτης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ομάδα του όταν ακόμα σφύριζε και συνεργάτης του και στα Εμιράτα, πριν… αριβάρει στη χώρα μας ο Βρετανός.

Ο νέος «στενός» συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ παρουσιάστηκε από τον ίδιο, στη τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (γι’ αυτή την παρωδία θα επανέλθουμε), που είχε με τους διαιτητές της Super League 1, με θέμα το «match preparation».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κλάτενμπεργκ, το νέο μέλος που πιθανότατα θα είναι με… παροχής υπηρεσιών αφού από πλευράς ΕΠΟ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση, θα τον βοηθήσει με τους ορισμούς της Super League 1. O Κλάτενμπεργκ, ως γνωστό είχε τα… παραπονάκια του από τον Σνόντι ο οποίος υποβιβάστηκε στην Super League 2. Tα περί αποχώρησης του τελευταίου δεν ισχύουν.

Το Sportime είχε αποκαλύψει εξ αρχής οτι ο ΒορειοΙρλανδός θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο.

Για του λόγου το αληθές, ο Σνόντι στη τηλεδιάσκεψη των διαιτητών της Super League 2, πριν τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, παρουσιάστηκε στους ρέφερι από τον Σταύρο Τριτσώνη. Ο τελευταίος είναι και η κοινή παράμετρος του «χθες» με το «σήμερα». Κι αυτό όμως άλλη κουβέντα που επίσης δεν είναι της παρούσης.

Α, για να μην ξεχαστεί. Ειπώθηκαν κι άλλα στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης (16/2). Κάτι για… 50ευρα είπε ο Αγγλος στους διαιτητές! Εχει αποδείξεις οτι κάποιοι τα «παίρνουν»; Ή μήπως έχει αποδείξεις οτι κάποιοι τα δίνουν. Ηρεμα ρωτάμε.

Τέλος, στα επίκαιρα και στους ορισμούς… ανέκδοτο για την 23η αγωνιστική.

Ενας Αζέρος (Αγκάγιεφ), ένας Ισπανός (Ερνάντεζ), τρεις Βόσνιοι (Πέλιτο, Ιμπρισμπέγκοβιτς, Μπεϊγιο και ένας Άγγλος (Κλάτενμπεργκ) με τον τελευταίο να έχει αρχίσει να χάνεται η μπάλα!