Sportime

Κηφισιά - Παναιτωλικός 1-1: Θρίλερ με σωτήρα Ραμίρες

Η Κηφισιά σώθηκε στο φινάλε με τον Ραμίρες να αποκρούει πέναλτι, ενώ ο Κοντούρης σκόραρε ξανά για τον Παναιτωλικό σε ένα ματς γεμάτο ένταση.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Κηφισιά - Παναιτωλικός 1-1: Θρίλερ με σωτήρα Ραμίρες
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε ένα ματς που τα είχε όλα, η Κηφισιά και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 1-1 στη Νεάπολη, με τους φιλοξενούμενους να αγγίζουν μια μεγάλη νίκη. Ο Σωτήρης Κοντούρης, ο νεαρός μέσος που έχει τραβήξει τα βλέμματα των Big-4, πέτυχε ξανά γκολ-ποίημα στο 37’, ισοφαρίζοντας το τέρμα του Πόμπο από το 19’. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικό θρίλερ.

Η αποβολή του Αντονίσε στο 52’ άλλαξε τις ισορροπίες, με την Κηφισιά να παίζει για σχεδόν μισή ώρα με δέκα παίκτες. Ο Παναιτωλικός πίεσε για την ανατροπή, αλλά στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να το πληρώσει. Ο διαιτητής Κατσικογιάννης υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Μεϊντάνα, όμως ο Ραμίρες απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αγκίρε, κρατώντας τον βαθμό για την ομάδα του Λέτο.

Το τελικό 1-1 αφήνει τις δύο ομάδες κοντά στη μέση της βαθμολογίας, με την Κηφισιά στους 9 και τον Παναιτωλικό στους 8 βαθμούς. Ο Κοντούρης συνεχίζει να εντυπωσιάζει, δείχνοντας πως το Αγρίνιο έχει βρει τον νέο ηγέτη του.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα