Κληρώνει την Τρίτη για προπονητή

Ποια είναι τα τελευταία δεδομένα για τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης.

Κομβικής σημασίας για το θέμα του προπονητή είναι η Τρίτη (15/5) στον Απόλλωνα Σμύρνης. Θα γίνει, άλλωστε, και Διοικητικό Συμβούλιο για να παρθούν αποφάσεις για τον σχεδιασμό.

Τα ονόματα που «παίζουν» ακόμη δεν είναι λίγα. Εκείνον που θα ήθελαν στη Ριζούπολη είναι τον Γιάννη Πετράκη. Ο Κρητικός θα δώσει την τελική του απάντηση, αλλά η απόσταση στο οικονομικό δεν έχει γεφυρωθεί. Στο περιβάλλον του, μάλιστα, διαρρέει πως θα μείνει στα Ιωάννινα.

Ο Μάκης Χάβος περιμένει πότε θα τον φωνάξουν να υπογράψει, έχοντας συμφωνήσει σε όλα, ενώ δεν έχει καεί εντελώς η περίπτωση του Βίκτορ Σκρίπνικ. Ο Ουκρανός έχει θαυμαστές, αλλά όχι πολλούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr προτάθηκε και ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Η περίπτωσή του εξετάζεται και δεν αποκλείεται να γίνει στο παρά πέντε και μία τελική επαφή.

Αυτό που λένε, πάντως, από τον Απόλλωνα είναι πως εντός των ημερών με τον έναν ή τον άλλο τρόπο το θέμα του προπονητή θα τελειώσει.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ