ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Koriopolis: Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή 25 από τους 26 κατηγορούμενους!

Στο «Koriopolis», η εισαγγελέας Ευδοκία Πούλου πρότεινε την οριστική ενοχή των 25 εκ των 26 κατηγορουμένων, μεταξύ των οποίων είναι οι Μπέος, Τσακογιάννης, Κομπότης, Μπάκος και Μποροβήλος

Εξελίξεις στη δίκη του «Koriopolis» σημειώθηκε την Τετάρτη (28/11), καθώς, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή για όλους πλην ενός των κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα, πρότεινε να κηρυχθούν ένοχοι οι 25 από τους 26 κατηγορούμενους, εκτός του πρώην προέδρου της Ηλιούπολης, Νίκου Χάλκου, για τον οποίο προτάθηκε η αθώωση λόγω αμφιβολιών. Σε πρώτο βαθμό του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα, για δωροδοκία και δωροληψία.

Στους κατηγορούμενους που προτάθηκε οριστική ενοχή είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο πρώην ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, ο Γιάννης Κομπότης και οι Γιώργος Μπάκος και Γιώργος Μποροβήλος.

Επιπλέον οριστική ενοχή προτάθηκε για τους Βασίλη Καρακούλια, Ανδρέα Δημόπουλο, Βασίλη Γεωρτσιάκος, Θανάση Ντότση, Μιχάλη Νικολόπουλο, Γιάννη Ναυρινιάδη, Παύλο Δήμου, Μάκη Σιδηρόπουλο, Μιχάλη Τζιβελέκη, Μαρία Βυθοπούλου, Γιώργο Τσεκερίδη, Γιώργο Διγώνη, Γιώργο Γαλαίο, Βασίλη Αδαμάκη.

ΕΠΟ: «Απαράδεκτα κρούσματα τυφλής βίας»

Ανησυχία στην επιτροπή της FIFA για Τσαχειλίδη

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ