×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορονοϊός: Κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια Τζαβέλλα, Μπακασέτα και Σιώπη!


    Κώστας Παπαδόπουλος

Κορονοϊός: Κι άλλοι ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια Τζαβέλλα, Μπακασέτα και Σιώπη!


Ο κορονοϊός έχει μεγάλες επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία αλλά και το σύστημα υγείας και πολλοί είναι οι άνθρωποι, επιδιώκουν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Από αυτόν τον αγώνα, όπως που αποκάλυψε νωρίτερα το Sportime δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Οι Γιώργος Τζαβέλλας, Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης πήραν την πρωτοβουλία να συγκεντρώσουν χρήματα για την δημιουργία μίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, το κόστος της οποίας ανέρχεται στις 50.000 ευρώ. Σε αυτή την προσπάθεια, ωστόσο δεν είναι μόνοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαμαντάκος: «Κοιτάει» την Αγγλία και την Championship

Η αξιέπαινη κίνησή τους βρήκε γρήγορα συμπαραστάτες αφού πολλοί ποδοσφαιριστές, που τόσα χρόνια παίζουν μαζί είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό αλλά και την Εθνική ομάδα θέλουν να συμβάλλουν εξίσου στην κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

Ενδιαφέρον έδειξαν αμέσως ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ενώ η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα ενώσει τόσο εν ενεργεία όσο και παλαιότερους παίκτες.

Ζητούμενο δεν είναι μόνο η δημιουργία μιας ΜΕΘ αλλά η ενίσχυση του συστήματος υγείας, που τόσο το έχει ανάγκη με κάθε δυνατό τρόπο.