ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Ρούπτσος: Αγαπήστε τον και… στηρίξτε τον

Στο σύνθημα «Ρούπτσε Θεέ πάρε την ΠΑΕ», ο… «θεός» το άκουσε και ήδη ο αθηναίος πετυχημένος επιχειρηματίας είναι ο εν δυνάμει νέος πρόεδρος του «ιστορικού»
Κώστας Ρούπτσος: Αγαπήστε τον και… στηρίξτε τον

Αυτοδημιούργητος  πρωτίστως, που τα έχει σχεδόν όλα, ο νέος πρόεδρος του Πανιωνίου, ήδη έχει αρχίσει και σχεδιάζει το μέλλον των κυανέρυθρων, που επιστρέφουν στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Ο Κώστας Ρούπτσος, δεν ήταν η έκπληξη, αλλά έγινε η έκπληξη,  όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και σε πιο υψηλό επίπεδο. Γνώστης του αθλήματος της μπάλας, έμπειρος από διαχείριση κρίσεων, καταστάσεων και προσώπων, επέλεξε ενσυνείδητα, κα από αγάπη, να αναλάβει να βγάλει τον Πανιώνιο από το αδιέξοδο και να τον οδηγήσει σε πιο φωτεινά μονοπάτια.

Το ότι ξεκίνησε από το «μηδέν» και μέσα σε 25 χρόνια, αναρριχήθηκε στις υψηλότερες  βαθμίδες του ελληνικού επιχειρείν, είναι η απόδειξη και το διαβατήριο πως μπορεί να τα καταφέρει.  Και είναι δεδομένο πως θα τα καταφέρει, διότι  η «προίκα» που κουβαλάει είναι τεράστια σε μέγεθος και ομοιόμορφα κατανεμημένη στο χώρο και στο χρόνο, με αποτέλεσμα αυτό να του δίνει ένα προβάδισμα, ώστε να μπορεί να επιλέγει το σωστό μονοπάτι, όταν βρεθεί σε ένα σταυροδρόμι δύσκολο.

Το ότι ασχολείται με τη ψηφιακή τεχνολογία και μάλιστα ένα κομμάτι αυτής (ψηφιακής), είναι άρρηκτο συνδεδεμένο ΚΑΙ με το ποδόσφαιρο, απλώς του δίνει τη δυνατότητα  να ξέρει ήδη πολλά πράγματα, που ακόμη και σε χρόνιους παράγοντες να μην είναι γνωστά!  Όποιος χαρακτηρίσει τον Κώστα Ρούπτσο ως ένα αυθεντικό  παραγοντικό ταλέντο, απλά έχει πέσει μέσα στις προβλέψεις του.  Γνωρίζει όσο κανείς το ποδόσφαιρο, σε όλες τις πτυχές του, αφού μέχρι σήμερα έχει περάσει από όλες τις βαθμίδες που το συνθέτουν (ποδόσφαιρο).

Τεχνοκράτης , έμπειρος , γνώστης της ποδοσφαιρικής πραγματικότητας, αλλά κυρίως  ένα πρόσωπο που ο προγραμματισμός  και η οργάνωση είναι μέρος της δουλειάς, αν μη τι άλλο, αποτυπώνουν ένα μοντέλο σύγχρονου προέδρου, που ξέρει τι κάνει, γιατί θα το κάνει και πως θα το κάνει… Κι αν θέλει κανείς να πάει ένα βήμα παρακάτω, τότε απλά θα πρέπει σε όλα αυτά να προστεθεί, πως ο εν δυνάμει  ηγέτης των κυανέρυθρων, είναι σίγουρο, πως με την παρουσία του, όχι μόνον θα βάλει μια τάξη στην πλήρη… αταξία του Πανιωνίου, αλλά επίσης, πως θα αποτελέσει και τη χρυσή επένδυση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οραματιστής, που δεν πετά στα σύννεφα, αλλά προτιμά  τις σίγουρες πτήσεις, έχει πολλά να προσφέρει… πέραν της οικονομικής του επιφάνειας. Συνοδευόμενος από ένα επιτελείο ικανών ανθρώπων,που  στο τέλος της ημέρας, θα ασχολούνται  ΚΑΙ με το σύλλογο, αν μη τι άλλο μόνο υψηλές υπηρεσίες, θα προσφέρουν. Ενώ  παράλληλα ο ίδιος, ως λάτρης των αποτελεσμάτων, θεωρείται σίγουρο, πως θα μπορέσει με την παρουσία του, ακόμη – ακόμη και να αναβαθμίσει  το χώρο της  SL2, προς το καλύτερο.

Για όλους αυτούς τους λόγους , αλλά και γι άλλους αυτονόητους, θα πρέπει οι φίλοι της Νεοσμυρνιώτικης ομάδος να τον στηρίξουν – υποστηρίξουν, ώστε να μπει το νερό στο αυλάκι και  ο Πανιώνιος να ξαναεπανέλθει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκεί που ανήκει. Ο Ρούπτσος, έχει τη δυνατότητα – ικανότητα, διότι γνωρίζει τα μυστικά του ποδοσφαίρου και  γιατί επίσης είναι ένα αυθεντικό ταλέντο της παραγοντικής κοινότητας…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κώστας Ρούπτσος: Αγαπήστε τον και… στηρίξτε τον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.