Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κασεμίρο βρέθηκαν στο επίκεντρο του twitter, καθώς βρέθηκαν ξανά στον πάγκο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Κασεμίρο βρέθηκαν στο επίκεντρο του twitter, με την επιλογή του Τεν Χαγκ να τους αφήσει και πάλι στον πάγκο.

Σε… εφιάλτη μετατράπηκε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το τοπικό ντέρμπι του με τη Σίτι, η οποία τη διέλυσε με 6-3, με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να συνεχίζει να κάνει απίστευτα πράγματα.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ούτε ως αλλαγή, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να λέει πως δεν τον έβαλε από σεβασμό προς τον Πορτογάλο.

Έτσι, ο CR7 έβλεπε μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Κασεμίρο, αμήχανος από τον πάγκο το διασυρμό της ομάδας του, κάτι που έδωσε το… έναυσμα στο Twitter για απίστευτα memes.

Μάλιστα, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν μεταξύ σοβαρού και αστείου πως ο Βραζιλιάνος χαφ αποκτήθηκε για να έχει… παρέα στον πάγκο ο Κριστιάνο, ενώ δεν λείπουν τα παράπονα προς τον Ολλανδό τεχνικό για τις επιλογές του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα πιο χαρακτηριστικά tweets για Κριστιάνο Ρονάλντο – Κασεμίρο