Μονομαχία στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Οριστική αναβολή στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, αλλά όχι προς το παρόν στα Λαμία - Άρης και Ολυμπιακός - Παναιτωλικός

Στο έλεος του χιονιά βρίσκεται η Αττική και όχι μόνο! Αυτό έχει επιπτώσεις και στα ματς του Κυπέλλου όπως το ΑΕΚΠΑΟΚ.

Αρχικά υπενθυμίζεται πως αναβλήθηκε το Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός. Για εκεί πάει και το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (24/1) το χιόνι ξεπερνούσε το μισό μέτρο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και εάν λιώσει, ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Συν τοις άλλοις, δεν είναι εύκολη η μετακίνηση. Αυτό το έζησαν από πρώτο χέρι στην ΑΕΚ με παίκτες και στελέχη να είναι εγκλωβισμένα στα Σπάτα.

Αναμένεται η οριστική απόφαση και κυρίως η ανακοίνωση της ΕΠΟ στη συνέχεια. Όλα συνηγορούν, όμως, ότι ο αγώνας δεν θα γίνει την Τετάρτη (26/1), σε αντίθεση με τους άλλους δύο προημιτελικούς του Κυπέλλου που έχουν οριστεί για την ίδια μέρα.

Με τα τωρινά δεδομένα το πιο πιθανό είναι να γίνουν κανονικά τα Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (18:30) και Λαμία – Άρης (20:00). Προς το παρόν δεν έχει τεθεί ζήτημα διεξαγωγής κανενός εκ των δύο αγώνων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει περίπτωση και να αλλάξει αυτό.

Όσο συνεχίζεται η χιονόπτωση σε κάποιες περιοχές, τόσο δυσκολεύει και το να μετακινηθούν οι αποστολές. Ειδικά στα συγκεκριμένα δύο ματς που οι φιλοξενούμενοι θα ταξιδέψουν οδικώς. Οριστικές εξελίξεις θα υπάρχουν την Τρίτη (25/1).

Οριστική η αναβολή στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η Επιτροπή Διοργανώσεων συνεδρίασε εκτάκτως εκείνη την ώρα και τελικώς αποφασίστηκε η αναβολή του προημιτελικού. Έτσι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει νέος ορισμός για το συγκεκριμένο ματς.

«Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα, ήθελα να σας ενημερώσω ότι αναβλήθηκε ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Αύριο αναλόγως της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων θα δούμε και για τα υπόλοιπα παιχνίδια» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Ομοσπονδίας.

 

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο