Άγιος Νικόλαος - Αναγέννηση Καρδίτσας: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα - Ποιος περιγράφει

Ο Άγιος Νικόλαος υποδέχεται στην Κρήτη την Αναγέννηση Καρδίτσας σήμερα στις 15:00 με τους Κρητικούς να ψάχνουν να κάνουν την έκπληξη.

Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας: Μόνο μία φορά στην ιστορία τους έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το 1999 ο Α.Ο. Αγίου Νικολάου είχε νικήσει την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1 στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου τότε ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να προκριθεί.

Ο Άγιος Νικόλαος είναι η μοναδική ομάδα που εκπροσωπεί την Γ’ Εθνική στην φάση των 16 του Κυπέλλου αυτή τη στιγμή. Με βάση την προϊστορία λοιπόν οι Κρητικοί θα ψάξουν ένα νέο μικρό θαύμα για να φτάσουν μέχρι τα Προημιτελικά στο Κύπελλο.

Από την πλευρά της, η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θέλει να υποτιμήσει τον αντίπαλό της. Οι Καρδιτσιώτες είχαν μία δύσκολη πρόκριση στον προηγούμενο γύρο έναντι της Καλλιθέας η οποία κρίθηκε στα πέναλτι.

Η Καρδίτσα βρίσκεται στην 3η θέση της Β’ κατηγορίας αυτή τη στιγμή και σε πολύ καλή κατάσταση. Μία καλή εμφάνιση πιθανώς να φέρει το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα διευκολύνει το έργο της ομάδας στη ρεβανς της Καρδίτσας στις 22-23 Δεκεμβρίου.

Άγιος Νικόλαος – Αναγέννηση Καρδίτσας: Αυτό είναι το κανάλι του αγώνα και η περιγραφή

Ο αγώνας μεταξύ των 2 ομάδων θα αρχίσει στις 15:00 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί από το κανάλι του COSMOTE SPORT 2HD και στην περιγραφή θα βρίσκεται ο Άλκης Τσαβδαράς.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο