ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρης: Οι ποινές για την άρνηση παραλαβής μεταλλίων και απόπειρα βιοπραγίας!

Οι άνθρωποι του Άρη δεν πήραν μέρος στο τελετουργικό της απονομής, ενώ ιδιαίτερα επιβαρυντικό είναι και το φύλλο αγώνα. Οι ποινές που προβλέπονται!
Άρης: Οι ποινές για την άρνηση παραλαβής μεταλλίων και απόπειρα βιοπραγίας!

Άρης: Απόπειρα βιοπραγίας κατά διαιτητή και άρνηση παραλαβής μεταλλίων. Οι ποινές που προβλέπονται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.

Η επόμενη μέρα στον Άρη προβλέπει μεγάλες ποινές για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου. Η Στεφανί Φραπάρτ που φυγαδεύτηκε στα αποδυτήρια, δεχόμενη επίθεση από ποδοσφαιριστές και παράγοντες της ΠΑΕ Άρης, κάνει αναφορά στο φύλλο αγώνα για απόπειρα βιοπραγίας από παίκτη των «κιτρινόμαυρων». Στον εν λόγω ποδοσφαιριστή (Οντουμπάτζο ή Σουλεϊμάνοφ) σύμφωνα με το άρθρο 10 του πειθαρχικού κώδικα, επιβάλλεται «ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ».

Για την άρνηση συμμετοχής στο τελετουργικό, για την οποία οι «κιτρινόμαυροι» αναφέρουν οτι δεν ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ για την απονομή, ο πειθαρχικός κώδικας προβλέπει οτι «οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές που δεν πειθαρχούν σ’ αυτή τους την υποχρέωση, τιμωρούνται με ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών από το πρωτάθλημα και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000)», ενώ στην ομάδα που δεν συμμορφώνεται με το τελετουργικό της απονομής και προβεί σε ενέργειες που προσβάλλουν το φίλαθλο πνεύμα επιβάλλεται χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ».

Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε και πήρε εν τέλει τα μετάλλια, αλλά αυτό συνέβη μετά την ολοκλήρωση του τελετουργικού της απονομής, oπότε και δεν είναι σίγουρο οτι τελικά θα αποφύγει την τιμωρία.

Παράλληλα με χρηματικό πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, αναμένεται να τιμωρηθεί και ο Θόδωρος Καρυπίδης για το «ντου» στην Στεφανί Φραπάρτ μετά την λήξη του τελικού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Οι ποινές για την άρνηση παραλαβής μεταλλίων και απόπειρα βιοπραγίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!