Το πρωί της Πέμπτης (18/2-10.00) θα εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα!

Το πρωί της Πέμπτης (18/2-10.00) θα εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της EΠΟ η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα!

Το πρωί της Πέμπτης (18/2-10.00) θα εκδικαστεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο της EΠΟ η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα!

Φοβερά πράγματα που πιθανότατα να συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα! Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα για την αλλαγή έδρας του αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, θα εκδικαστεί το πρωί της Πέμπτης (18/2-10.00) από το Διαιτητικό Δικαστήριο της EΠΟ!

Πέντε ώρες πριν την προγραμματισμένη σέντρα της αναμέτρησης (15.00)! Γρήγορα όχι, πρόχειρα ναι!  Και ενώ η αποστολή του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (17/2) σε ξενοδοχείο του Αγρινίου!

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ζητάει να αναβληθεί η αναμέτρηση, χαρακτηρίζοντας παράνομη την απόφαση που πάρθηκε να μετατεθεί το παιχνίδι στο Αγρίνιο, αναφέροντας ότι μοναδικός αρμόδιος για να διαπιστώσει την καταλληλότητα ή την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου είναι ο διαιτητής Τζήλος, ο οποίος δεν βρίσκεται καν στα Γιάννινα και είναι αδύνατο να έχει σχηματίσει άποψη.

Στο τέλος της επιστολής που έχει στείλει από την Τετάρτη (17/2) η γιαννιώτικη ΠΑΕ αφήνει σαφές υπονοούμενο για τον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας ότι η αθηναϊκή ομάδα είχε ήδη κάνει κράτηση στο ένα και μοναδικό ξενοδοχείο του Αγρινίου που είναι ανοιχτό πριν ανακοινωθεί και κοινοποιηθεί η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΠΟ.

Οι Γιαννιώτες, στην υπερασπιστική τους γραμμή, αναφέρουν ακόμα οτι η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο χωρίς να γίνει κάποιο συμβούλιο ή τηλεδιάσκεψη. Τέλος, τονίζουν οτι για να πάρει μια απόφαση η επιτροπή πρέπει να πάρει γραπτή βεβαίωση από τον ΠΑΣ ότι συναινεί να γίνει ο αγώνας στο Αγρίνιο. Κάτι που δεν έγινε ποτέ!