ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Μύλος» για την 4η αλλαγή στο Κύπελλο!

Η αλλαγή στους κανονισμούς της FIFA, αρχής γενομένης από τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία, επιτρέπει 4η αλλαγή στην παράταση, αλλά όχι (ακόμα) στο κύπελλο Ελλάδας
«Μύλος» στο ΟΑΚΑ λίγο πριν την έναρξη της παράτασης. Μάκης Χάβος και Γιώργος Δώνης ρώτησαν τον 4ο διαιτητή, Τσουκαλά (Αθηνών) αν έχουν έξτρα αλλαγή στην παράταση και η απάντηση που πήραν ήταν καταφατική.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του διεθνή Παπαπέτρου (Αθηνών) ο οποίος ενημέρωσε τους δύο προπονητές ότι δικαίωμα αλλαγής στον έξτρα χρόνο δεν έχουν!

Ο λόγος; Η FIFA επιτρέπει στις ομοσπονδίες – μέλη της να υιοθετήσουν τον νέο κανονισμό, αλλά η ΕΠΟ δεν συμπεριέλαβε την αλλαγή στην προκήρυξη του κυπέλλου!

Μοιραία, όσοι έκαναν ζέσταμα στο ΟΑΚΑ, επέστρεψαν στους πάγκους των ομάδων τους.

Παναθηναϊκός – Λαμία LIVE

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!

ΣΧΟΛΙΑ