ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής και οι πέντε αλλαγές με Ολυμπιακό!

Χωρίς Σπόραρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Βιλένα και Ζέκα στην 20άδα του ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη!
Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής και οι πέντε αλλαγές με Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μέσω του Κυπέλλου να σώσει τη χρονιά. Ένα τρόπαιο και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αποστολή με μηνύματα από τον Κόντη.

Τελικός Κυπέλλου (20.30, Cosmotesport 1) στο Πανθεσσαλικό. Ο Άρης για την ιστορία του και ο Παναθηναϊκός για να σώσει οτι σώνεται από την φετινή χρονιά.

Μια κούπα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πάει στο Βόλο με εξασφαλισμένη την έξοδο στην ευρώπη, αλλά το 2-0 με τον Ολυμπιακό έγινε τελικά 2-2 και το τριφύλλι βγήκε 4ο στην Super League.

Από τους 29 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Χρήστος Κόντης «έκοψε» 9 από την τελική 20άδα. Οι πέντε εξ αυτών, είναι όλες οι αλλαγές που έκανε ο Έλληνας τεχνικος στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν βοήθησαν στο ελάχιστο. Για την ακρίβεια ο ένας ήταν χειρότερος από τον άλλον! Βέρμπιτς, Σπόραρ, Βιλένα, Ζέκα και Παλάσιος θα δουν τον τελικό από την εξέδρα. Μήνυμα ή τυχαίο; Θα δείξει τις επόμενες εβδομάδες.

Μόνο οι δύο τελευταίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Ο Βέρμπιτς έχει άλλον έναν, ο Σπόραρ ακόμα δύο και ο Βιλένα τρία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής και οι πέντε αλλαγές με Ολυμπιακό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!