Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: «Εμπόλεμη» ζώνη ο χώρος των αποδυτηρίων στην διακοπή του τελικού του Κυπέλλου! Η... σπίθα που άναψε τη φωτιά!

Η παρουσία Μάκη Γκαγκάτση και η άρνηση της Αστυνομίας να του επιτραπεί η είσοδος, η... σπίθα για τα επεισόδια στα αποδυτήρια!

ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ: «Εμπόλεμη» ζώνη ο χώρος των αποδυτηρίων στην διακοπή του τελικού του Κυπέλλου! Η… σπίθα που άναψε τη φωτιά!

Από νωρίς φάνηκε οτι δεν θα κυλήσει ομαλά η βραδιά στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο τελικός για το Κύπελλο Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, δεν άρχισε στην ώρα του, διακόπηκε για αρκετή ώρα και… φλέρταρε και με την οριστική διακοπή.

Μετά το πέναλτι – γκολ που εν τέλει έκρινε και τον τελικό, ο Λαόθ διέκοψε τον τελικό για την πέτρα που… προσγειώθηκε στον Αϊτόρ!

Στη συνέχεια και πριν οι ομάδες αποσυρθούν στα αποδυτήρια, δεύτερη εστία έντασης με τον μαινόμενο Βιεϊρίνια να… συγκρατιέται από 10 άτομα για να μην προκύψουν χειρότερα.

Η τρίτη εστία έντασης στα αποδυτήρια, την ώρα της διακοπής. Το Sportime αποκάλυψε οτι εκεί έπεσε πολύ ξύλο.

Με πρωταγωνιστές μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ και δυνάμεις της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, άνθρωποι των Αστυνομικών δυνάμεων αρχικά δεν επέτρεπαν την είσοδο στο χώρου του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε και ο ίδιος, εξηγώντας στους αστυνομικούς ποιος είναι και την ιδιότητα του.

Εκεί παρενέβησαν αρκετοί άνθρωποι της ασφάλειας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν διαπιστεύσεις και η κατάσταση έγινε… ροντέο, αφού στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

«Μάχες» σώμα με σώμα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ για αρκετή ώρα, μέχρι να ηρεμήσει τελικά η κατάσταση και να έχουμε κατάπαυση «πυρός»! Ένα επεισόδιο που δεν είχε ευτυχώς άλλη συνέχεια, με τον τελικό να τελειώνει ομαλά, χωρίς άλλα παρατράγουδα!