×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τελικός Κυπέλλου: Απ’ όλα τα γήπεδα της Αττικής… Ριζούπολη


    Δημήτρης Μαργωμένος

Τελικός Κυπέλλου: Απ’ όλα τα γήπεδα της Αττικής… Ριζούπολη


Ο τελικός Κυπέλλου όπως διέρρευσε θα γίνει στη Ριζούπολη.

Εκεί αποφάσισε η ΕΠΟ να πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ομάδες οι οποίες πήραν το εισιτήριο από Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Υπάρχουν όμως δύο πράγματα όσον αφορά την απόφαση αυτή, τα οποία πραγματικά δημιουργούν απορίες αναφορικά με το μέρος που θα γίνει ο αγώνας. Αποφάσισαν στην Ομοσπονδία να βάλουν τον τελικό στο γήπεδο της Ριζούπολης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός: Το 46ο, το 47ο πρωτάθλημα και πάει λέγοντας

Ένα γήπεδο στο οποίο αγωνίζεται μία ομάδα Β’ Εθνικής και το οποίο έχει να χρησιμοποιηθεί από τον Φεβρουάριο. Πόση συντήρηση έχει γίνει στον αγωνιστικό χώρο; Σε τι κατάσταση θα μπορεί να είναι το χορτάρι στα τέλη Ιουλίου που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός Κυπέλλου;

Δηλαδή απ’ όλα τα γήπεδα που υπάρχουν στην Αττική, η ΕΠΟ αποφάσισε τη Ριζούπολη! Ενώ υπάρχουν και τα γήπεδα σε Περιστέρι, Νέα Σμύρνη, τα οποία είναι και ομάδων Super League.

Η δεύτερη απορία που έχει δημιουργηθεί είναι πως αποφάσισε η ΕΠΟ από τώρα και από μόνη της ο τελικός να γίνει χωρίς κόσμο. Γιατί όταν μιλάει για ένα γήπεδο όπως είναι της Ριζούπολης, δεν είναι και το πιο εύκολο να φιλοξενήσει οπαδούς και των δύο ομάδων.

Άρα είναι δεδομένο πλέον ότι ο τελικός θα είναι χωρίς κόσμο.


Τελευταία Νέα