Περιφέρεια: Έδωσε άδεια διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Έπειτα από αίτημα της ομοσπονδίας και το παραχωρητήριο του κεντρικού σταδίου από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε σε χορήγηση άδειας προς την ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 30 Αυγούστου. Η απόφαση για το ΟΑΚΑ ως έδρας του τελικού, λήφθηκε από την...

Έπειτα από αίτημα της ομοσπονδίας και το παραχωρητήριο του κεντρικού σταδίου από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, η Περιφέρεια Αττικής προχώρησε σε χορήγηση άδειας προς την ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 30 Αυγούστου.

Η απόφαση για το ΟΑΚΑ ως έδρας του τελικού, λήφθηκε από την ΕΠΟ μετά το έγγραφο της αστυνομίας, που ζήτησε να μη διεξαχθεί ο τελικός στα γήπεδα της Ριζούπολης, της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου, λόγω φόβου επεισοδίων, παρότι ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης δεν προβλέπεται να ζητήσει εξηγήσεις από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, όπως έκανε μετά την άδεια που δόθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης.