×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Εισήγηση για Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου!


    Τάσος Καπετανάκος

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Εισήγηση για Ριζούπολη στις 26 Ιουλίου!


Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος φέτος θα διεξαχθεί ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Οπως έγινε και το 2016, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Και εφόσον για ευνόητους λόγους φέτος δεν μπορεί να γίνει ούτε στο ΟΑΚΑ, ούτε στο Καραϊσκάκη, και βεβαίως σε αθηναϊκό γήπεδο, η εισήγηση της Επιτροπής Κυπέλλου είναι το μεγάλο παιχνίδι να διεξαχθεί στις 26 Ιουλίου στις 21:00, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Η ΕΠΟ έχει στα χέρια της προτάσεις όπως να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο Περιστέρι, ή στη Νέα Σμύρνη ή και στην Ριζούπολη.

Και η Επιτροπή Κυπέλλου φαίνεται ότι στάθμισε όλα τα δεδομένα και τις συνθήκες και έφτασε να προτείνει τον τελικό του Κυπέλλου στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ετσι, πλέον αναμένεται από τη διοίκηση της ΕΠΟ και την αρμόδια Επιτροπή να εξεταστεί η πρόταση και εν συνεχεία να ανακοινωθεί επίσημα το γήπεδο διεξαγωγής, η ημερομηνία και η ώρα έναρξης του μεγάλου τελικού.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ πολλές φορές τα τελευταία χρόνια έχει χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Ριζούπολης, ενώ παλαιότερα το είχε έδρα και ο Ολυμπιακός.

Για να φτάσουν στον τελικό: Η ΑΕΚ απέκλεισε τον Αρη με νίκη στο ΟΑΚΑ και ισοπαλία στο Χαριλάου στην παράταση, ενώ ο Ολυμπιακός έχασε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και εν συνεχεία πήρε τη νίκη-ανατροπή μέσα στο Καραϊσκάκη. Για την Ενωση μάλιστα αυτή θα είναι η 5η σερί χρονιά που φτάνει στον τελικό του θεσμού.


Τελευταία Νέα