ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελικός Κυπέλλου: Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής αν αλλάξει η έδρα

Σε περίπτωση, που αλλάξει η έδρα του Κυπέλλου δύσκολα θα προλάβουν τις ημερομηνίες οι αρμόδιοι ώστε να διεξαχθεί στην ώρα του το ματς. Ο τελικός Κυπέλλου εξελίσσεται σε ένα από τα σίριαλ της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ελλάδα. Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, κατέθεσε τις ενστάσεις του για το γήπεδο της Ριζούπολης και άφησε ανοικτό το...
Τελικός Κυπέλλου: Ορατό το ενδεχόμενο αναβολής αν αλλάξει η έδρα

Σε περίπτωση, που αλλάξει η έδρα του Κυπέλλου δύσκολα θα προλάβουν τις ημερομηνίες οι αρμόδιοι ώστε να διεξαχθεί στην ώρα του το ματς.

Ο τελικός Κυπέλλου εξελίσσεται σε ένα από τα σίριαλ της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ελλάδα.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, κατέθεσε τις ενστάσεις του για το γήπεδο της Ριζούπολης και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για την αλλαγή της έδρας που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πατούλης: «Θα δούμε εάν δόθηκε σωστά η άδεια για τη Ριζούπολη»

Μάλιστα, συγκάλεσε σύσκεψη για τη Δευτέρα (20/7) ώστε να συζητηθεί εκ νέου το ζήτημα. Σε περίπτωση, που όντως τεθεί θέμα αλλαγής έδρας, τότε δεν αποκλείεται ο αγώνας να μετατεθεί μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 2 Αυγούστου. Αυτό, φυσικά, καθώς θα πρέπει να γίνουν εκ νέου ετοιμασίες για τον τελικό στο νέο γήπεδο.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, οι Πειραιώτες θα κληθούν να δώσουν δύο σημαντικά παιχνίδια σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα αφού η ρεβάνς του 1-1 του Φαλήρου μεταξύ Γουλβς και Ολυμπιακού, για τους «16» του Europa League, θα διεξαχθεί στο «Μολινό» στις 5 ή 6 Αυγούστου.

Για την ώρα, στην ΕΠΟ πιστεύουν πως δεν υπάρχει επιχείρημα για να αλλάξει η έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.