Μετά τη Λαμία στην Αλ Νασρ ο Λούκας

Στην Αλ Νασρ συνέχισε την καριέρα του ο Λούκας μετά τη Λαμία.

Τον έφερε στη χώρα μας η Λαμία και στο μικρό διάστημα που έκατσε, ο Λούκας έδειξε καλά στοιχεία. Ήταν, όμως, από τους πρώτους που έφυγαν.

Οι λόγοι είχαν αναφερθεί όταν έγινε γνωστή η αποχώρησή του. Ο Βραζιλιάνος είχε έναν τραυματισμό που δεν του επέτρεπε να βοηθήσει τη Λαμία στα μπαράζ. Γι’ αυτό και δεν υπήρχε κανένας λόγος να συνεχίσει.

Το να παραμείνει μετά το τέλος του συμβολαίου του ήταν εξ αρχής ουτοπικό. Πρακτικά στους «κυανόλευκους» πληρωμένος πήγε ο Λούκας τον Φεβρουάριο.

Το κασέ του βάσει όσων έπαιρνε στην Αλ Τάι ήταν απλησίαστο για τα δεδομένα κάθε ελληνικής ομάδας πλην του Big 5. Οι αραβικές ομάδες σε πολλές περιπτώσεις λύνουν τα συμβόλαια δίνοντας και εγγυήσεις. Λένε στον κάθε παίκτη πως θα συνεχίσουν να τον πληρώνουν και εάν βρει μία άλλη ομάδα, θα του δίνουν τη διαφορά. Κάπως έτσι έγινε και με τον 30χρονο στη Λαμία, η οποία του έδωσε για τους μήνες που έπαιξε λιγότερο από ένα 50άρι. Υπό άλλες προϋποθέσεις η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν θα γινόταν ποτέ.

Δεν είναι τυχαίο που το επόμενο βήμα στη καριέρα του έγινε σε ομάδα με αντίστοιχο μπάτζετ. Ο Λούκας συνεχίζει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας τα χέρια με την Αλ Νασρ. Εκεί, μάλιστα, θα είναι συμπαίκτης με τον Μεχντί Αμπέντ που είχε περάσει στο παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucas Alves (@_lucas20alves)