Λαμία προπόνηση

Η Λαμία, που απέκτησε τον Όλιβερ Μπενίτες, έκανε δικό της τον Γιώργο Κορνέζο και έχει διάθεση να συνεχίσει μεταγραφικά με παίκτες από την ΑΕΚ.

Μπορεί ελαφρώς να βγήκε εκτός χρονοδιαγράμματος, αλλά η Λαμία με τους Όλιβερ Μπενίτες και Γιώργο Κορνέζο έκλεισε αμυντικά.

Ο πρώτος αποκτήθηκε για να ανέβει ο ανταγωνισμός. Μαζί με τους Ντάνιελ Αντέτζο και Άνταμ Τζανετόπουλο θα παλέψουν για την ενδεκάδα. Ο Κορνέζος θα συμπληρώσει την τετράδα των στόπερ.

Είναι ο δεύτερος παίκτης που παίρνει η Λαμία από την ΑΕΚ και συγκεκριμένα την ομάδα Β’. Πρώτα πήγε ο Πάρης Μπάμπης προς επιβεβαίωση του Sportime και ακολούθησε ο Κορνέζος, όνομα που επίσης αποκάλυψε το Sportime. Πήγε καλά πέρυσι και ήταν ξεκάθαρο πως είτε θα ανέβει στην πρώτη ομάδα και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο είτε θα φύγει ως ελεύθερος για άλλες πολιτείες.

Ίσως δεν σταματήσει εδώ η Λαμία. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας έστω και ως συμπλήρωμα της τελευταίας στιγμής είναι ένα όνομα που ακόμη δεν έχει καεί. Επίσης, το Sportime αποκάλυψε πως Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι η mission impossible περίπτωση που παλεύει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Τέλος, κρατήστε μικρό καλάθι! Ίσως στο τραπέζι πέσει και μία ακόμη περίπτωση έως το φινάλε των μεταγραφών. Έως τα μέσα Σεπτεμβρίου θα πάει φέτος το νταραβέρι, οπότε υπάρχει καιρός και ταυτόχρονα είναι γνωστό ότι οι δύο ομάδες διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό δεν φαίνεται μόνο στα πήγαινε – έλα που κατά καιρούς έχουν γίνει από Σπάτα προς Φθιώτιδα σε επίπεδο παικτών, αλλά και σε επιλογές ακόμη και στελεχών. Η πόρτα της Ένωσης παραμένει ανοιχτή και οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν τα δεδομένα.