Χωρίς πολλά ανοίγματα στα μεταγραφικά η Λαμία. Και οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. «Ζημιά» τα λεφτά που δεν έχουν έρθει από το στοίχημα.

Ποδοσφαιριστές που έπαιζαν ή θα έπαιζαν Super League 2 έχει αποκτήσει κυρίως η Λαμία!

Χωρίς πολλά ανοίγματα στα μεταγραφικά η Λαμία. Και οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. «Ζημιά» τα λεφτά που δεν έχουν έρθει από το στοίχημα.

H προεδρία στη Super League δεν του «έκατσε» του Πανουργιά Παπαϊωάννου, αφού στη… στροφή προέκυψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Προσηλωμένος στην Λαμία και προσεχώς ίσως ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Αχιλλέας Μπέος, θέτοντας υποψηφιότητα για Δήμαρχος της πόλης!

Παρά τον ισχυρό αντίλογο, κράτησε προπονητή τον Τζιανλούκα Φέστα και με τον Ιταλό, στο ξεκίνημα τουλάχιστον, θα προσπαθήσει να αποφύγει καταστάσεις σαν τις περσινές, παίζοντας μπαράζ για την παραμονή. Το τελευταίο το γλιτώνει, αφού το μπαράζ καταργήθηκε και υποβιβάζονται δύο ομάδες απευθείας.

Μεταγραφικά έχουν γίνει κινήσεις, αλλά περισσότερο θυμίζουν ομάδας Super League 2.

Προφανώς και η μη καταβολή των χρημάτων του στοιχήματος, έχουν επηρεάσει και την ομάδα της Φθιώτιδας που με εξαίρεση δύο ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιποι που αποκτήθηκαν δεν προκάλεσαν και… ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φίλων της ομάδας.

Οι κυανόλευκοι, προς επιβεβαίωση του Sportime έχουν αποκτήσει τον Γιακουμάκη από την Βέροια, ομάδα την οποια αντιμετώπισε η Λαμία στο μπαράζ και τον Μπάμπη από την ΑΕΚ Β, τον Βασιλακάκη που δεν έπαιζε στα Χανιά και τους Σλίβκα και Τσιλούλη από τον Απόλλωνα Σμύρνης που υποβιβάστηκε! Παράλληλα, όπως έχει αποκαλύψει το Sportime και επιβεβαιώνουν κύκλοι της διοίκησης, είναι κοντά σε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Β’,τον νεαρό στόπερ Κορνέζο.

Με εξαίρεση τους Ντε Βισέντι, Γκοράνοφ και Μαρμεντίνι, η Λαμία έχει αποκτήσει ποδοσφαιριστές που έπαιζαν ή θα έπαιζαν στη Super League 2! O τελευταίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα χάσει κάποια ματς.

Kάποιες κινήσεις που θα «ζεστάνουν» και τον κόσμο, εννοείται πως θα γίνουν. Το Sportime αποκάλυψε το ενδιαφέρον για την πολύ δύσκολη περίπτωση του Ανσαριφάρντ, ενώ θα αποκτηθεί και κεντρικός αμυντικός, μετά το διπλό «ναυάγιο» με Ρομέρο και τον Εμανουελ Αφί της Γκόμελ! Στο «κάδρο» πλέον η περίπτωση του Όλιβερ Μπενίτεζ της Πατρονάτο.