ΛΑΜΙΑ

«Δεν συνεχίζει ο Τεννές»

Αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου

Η ιδιαίτερα επιτυχημένη θητεία του Μπάμπη Τεννέ στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας, φθάνει στο τέλος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, το τέλος συνεργασίας του Μπάμπη Τεννέ με τη Λαμία, αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Στο περιθώριο του φιλικού αγώνα με τον Φωκικό στην Άμφισσα, και σε δείπνο μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου αποκάλυψε ότι ο 65χρονος τεχνικός δεν θα είναι και τη νέα σεζόν στους Φθιώτες. «Δεν θα συνεχίσει ο Τεννές. Ψάχνουμε προπονητή», ήταν τα λόγια του.|

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Τεννές, αναχωρώντας την Παρασκευή από την πόλη της Φθιώτιδας, μετά την ολοκλήρωση των προπονήσεων, μάζεψε και τα περισσότερα από τα προσωπικά του αντικείμενα, δείχνοντας ότι πιθανότατα θ’ αποτελέσει παρελθόν.

Αρκετοί υποψήφιοι

Εφόσον επιβεβαιωθεί το «διαζύγιο» με τον Τεννέ, αφού και πέρσι η απόφαση άλλαξε μέσα σε ένα βράδυ, οι «κυανόλευκοι» θα αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του.
Ηδη έχουν προταθεί αρκετοί. Η περίπτωση του Γιώργου Παράσχου είναι γνωστή εδώ και καιρό. Στη λίστα με τους υποψήφιους διάδοχους υπάρχει και το όνομα του Νίκου Κωστένογλου. Θετική άποψη υπάρχει και για τους Αλέκο Βοσνιάδη και Ακη Μάντζιο.

Ηδη παρελθόν αποτελούν οι Μπεν Τζεμία, Αστεριτς. Ο τρίτος που έλυσε πρόωρα το συμβόλαιο του ήταν ο Πριντέτα προς επιβεβαίωση του Sportime, το οποίο σας είχε αποκαλύψει από τις αρχές Απριλίου, ότι ούτε αυτός θα ανανεώσει με τους «κυανόλευκους».
Παρελθόν και ο Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Αστέρα Τρίπολης εδώ και καιρό. Στην έξοδο βρίσκεται και ο Αντρονικ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Ντζάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ