ΛΑΜΙΑ

Ερωτηματικό ο Αναστασόπουλος

Εκτός προπόνησης ο 25χρονος μέσος στη Λαμία
Ερωτηματικό ο Αναστασόπουλος

Στις προπονήσεις επέστρεψαν τη Δευτέρα (26/3) οι παίκτες της Λαμίας. Από τη στιγμή που ξεκαθαρίστηκε και το ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος, θα ξεκινήσουν σταδιακά να ανεβάζουν στροφές για τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Αυτή τη στιγμή ο Μπάμπης Τεννές έχει μόνο ένα πρόβλημα και είναι ο Αναστασόπουλος. Ο 25χρονος χαφ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα φανεί τις επόμενες μέρες η ακριβής κατάστασή του.

Το πρόβλημα είναι πως υπάρχει άλλη μία απουσία στα χαφ για τον αγώνα κόντρα στους Φαίακες. Αυτή είναι του Όμο, ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

ΣΧΟΛΙΑ