Μιχάλης Γρηγορίου Λαμία

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό κόντρα στον Εθνικό Άχνας, αλλά και το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές.

Ο προπονητής της Λαμίας, Μιχάλης Γρηγορίου, μίλησε για το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό κόντρα στον Εθνικό Άχνας, αλλά και το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές. 

Η Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στον Εθνικό Άχνας στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας και ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την εικόνα της ομάδας του.

Ο 47χρονος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη κατά την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, ενώ είπε ότι είναι σε καλό δρόμο από την άποψη ότι δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός.

Παράλληλα, γνωστοποίησε πως οι μεταγραφές «έκλεισαν» και η ομάδα θα κινηθεί για παίκτη μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαστε κουρασμένοι, κάτι που το αναμέναμε. Είμαστε σε καλό δρόμο από την άποψη ότι δεν έχουμε τραυματισμούς. Τα παιδιά έχουν δουλέψει σε όλο το στάδιο της προετοιμασίας και στο πρώτο και στο δεύτερο. Ηταν το πρώτο ματς φιλικό και έπαιξαν από 45 λεπτά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές. Παιχνίδι με παιχνίδι, φορμαρίζοντας την ομάδα στο κατάλληλο σημείο, θα είμαστε εκεί που θέλουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι πάρα πολύ νωρίς για έμας και το θετικό είναι ότι δεν έχουμε βγάλει τραυματισμούς. Θέλουμε να βελτιωθούμε σε κάποια κομμάτια Ευελπιστούμε παιχνίδι με παιχνίδι να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», είπε αρχικά.

«Θα δούμε τι θα χρειαστούμε μετά το τέλος των φιλικών. Αναμένουμε να δούμε αν πρέπει να κάνουμε άλλη προσθήκη. Γνωρίζεται και εσείς πως το να ψάξουμε για έναν ή δύο παίκτες μέσα στον Αύγουστο δεν είναι τόσο σημαντικό για εμάς. Οι κύριες μεταγραφές έχουν γίνει και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, σε συνεργασία με τη διοίκηση, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαμία: Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις των «κυανόλευκων»

Τζιοβίνκο: Δεν έπαιξε στο φιλικό της Αλ Χιλάλ ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ

Μαυρίδης: Έκανε πρόταση γάμου με σκηνικό… υπερπαραγωγή (vid)