Τάσος Καραμάνος Λαμία

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Τάσος Καραμάνος, μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας. Η Λαμία νίκησε με 2-1 την ΑΕΛ και ο Τάσος Καραμάνος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και το πόσο σημαντικό ήταν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα για την ομάδα του. Παράλληλα, τόνισε πως δεν...

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Τάσος Καραμάνος, μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και το πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας.

Η Λαμία νίκησε με 2-1 την ΑΕΛ και ο Τάσος Καραμάνος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και το πόσο σημαντικό ήταν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για τη Λαμία και πως «οι νίκες που έρχονται στο τέλος είναι πιο γλυκές».

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για το γεγονός πως τους θεωρούσαν φαβορί για υποβιβασμό: «Ήταν κάτι που στην αρχή αλλά και όσο προχωρούσε το πρωτάθλημα είχε μπει στο δικό μας μυαλό. Έγινε μία αλλαγή, μπήκαν οι βάσεις και ήρθαν τα αποτελέσματα που μας δώσαν ώθηση για τη συνέχεια και ήρθε αυτή η μέρα σήμερα που είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας. Τόσο σημαντικοί τρεις βαθμοί. Δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει το μέλλον, μπορεί να μη σημαίνουν και τίποτα στο τέλος αυτοί οι βαθμοί. Αλλά θεωρώ ότι βαθμολογικά και ψυχολογικά και σε όλους τους τομείς είναι κέρδος για εμάς και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή ενόψει της συνέχειας».

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι μέτριο, γνωρίζαμε ότι θα κριθεί σε μονομαχίες, δυνατά μαρκαρίσματα. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, με ένα εξαιρετικό γκολ δεχτήκαμε την ισοφάριση και ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε συζητήσει και στα αποδυτήρια ότι δεν πρέπει να το χάσουμε με τίποτα. Ακόμα και ο βαθμός ήταν σημαντικός. Αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Και φυσικά υπάρχει και το άγχος που μπορεί να είναι δημιουργικό, μπορεί να σου προκαλέσει και αρνητικά αποτελέσματα όμως. Ξέραμε ότι με τις νίκες κόντρα στη Λάρισα θα την είχαμε στην ισοβαθμία και θα ήταν από κάτω μας. Τα καταφέραμε, στο τέλος οι νίκες είναι πιο γλυκές. Από εδώ και πέρα κοιτάμε όμως το επόμενο παιχνίδι και η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη».

ΑΕΛ – Κούγιας: «Ο Κλάτεμπεργκ μας κοροϊδεύει, το μόνο που τον νοιάζει είναι να παίρνει τα 50.000 ευρώ»

Λαμία – ΑΕΛ: Πικάρισμα σε Κούγια με… «Σουζάνα»

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο