Λαμία Αντέτζο

Είναι πολλά εκείνα που πρέπει να ξεκαθαριστούν ακόμα. Συζήτηση για τις περικοπές ουσιαστικά δεν έχει γίνει, το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα έχει του χρόνου είναι άγνωστο και κάπως έτσι προγραμματισμό για τη νέα σεζόν επί της ουσίας δεν μπορεί να κάνει. Ωστόσο, κάποιες κινήσεις έχουν αρχίσει δειλά δειλά να γίνονται στη Λαμία. Ορισμένες επαφές είχαν...

Είναι πολλά εκείνα που πρέπει να ξεκαθαριστούν ακόμα. Συζήτηση για τις περικοπές ουσιαστικά δεν έχει γίνει, το τηλεοπτικό συμβόλαιο που θα έχει του χρόνου είναι άγνωστο και κάπως έτσι προγραμματισμό για τη νέα σεζόν επί της ουσίας δεν μπορεί να κάνει.

Ωστόσο, κάποιες κινήσεις έχουν αρχίσει δειλά δειλά να γίνονται στη Λαμία. Ορισμένες επαφές είχαν ξεκινήσει, άλλωστε, καιρό πριν. Χαρακτηριστική περίπτωση ο Ντάνιελ Αντέτζο. Ο στυλοβάτης της άμυνας των «κυανόλευκων» μένει ελεύθερος και ήδη έχει γίνει επαφή για να ανανεώσει. Οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους. Γι’ αυτό και το να επεκταθεί συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Φυσικά θα πρέπει να γίνει και η τελική επαφή στο οικονομικό. Εκεί θα κριθούν πολλά, αφού ο Αντέτζο έχει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ομάδα και την ίδια στιγμή η διοίκηση το σκέφτεται σοβαρά να ρίξει το μπάτζετ μετά την πανδημία.

Δεδομένα υπάρχουν δυσκολίες σε αυτή τη διαπραγμάτευση λόγω του κασέ του άλλοτε αμυντικού της Κέρκυρας και της Καλλονής, αλλά και συγκρατημένη αισιοδοξία. Για τη Λαμία το μεγάλο στοίχημα στις ανανεώσεις είναι ο Αντέτζο και ο Χρήστος Αραβίδης. Καιρό τώρα έχει αναφέρει το Sportime πως πρόθεση του κλαμπ είναι να παραμείνει και ο 33χρονος επιθετικός.

Από εκεί και πέρα, στα πλάνα των Φθιωτών για την επόμενη σεζόν είναι και ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Υπόδειγμα επαγγελματία, όπως λένε στην ομάδα, και πραγματικός αρχηγός ο Βραζιλιάνος. Τόσο στη διοίκηση όσο και στα αποδυτήρια ο Βάντερσον έχει κερδίσει τους περισσότερους. Μοναδικό αγκάθι για εκείνον είναι η ηλικία του. Τον Σεπτέμβριο γίνεται 36 και παίζει σε μία θέση που χρειάζονται πολλά τρεξίματα. Παρόλα αυτά θα γίνει κουβέντα για να παραμείνει και εκείνος. Ας μην αποκλείσουμε, όμως, το να χρειαστεί να δεχτεί μία μείωση.

Εν τω μεταξύ, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες με συμβόλαια (πχ Επασί, Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Νιάς, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Μπιανκόνι, Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα, Βασιλόγιαννης) ο στόχος είναι να παραμείνει ο κορμός. Αυτό, πάντως, δεν σημαίνει πως όποιος έχει συμβόλαιο, θα βρίσκεται δεδομένα και την επόμενη χρονιά στη Λαμία. Για κάποιους γίνονται σκέψεις για πρόωρο διαζύγιο. Τέλος, προς παραμονή είναι ο Κώστας Μπουλούλης.